Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42772
Назва: | Реалізація молочної сироватки |
Інші назви: | Milk whey realization |
Автори: | Дацишин, Катерина Євгенівна Дуда, М. І. Datsyshyn, K. Ye. Duda, M. I. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Дацишин К. Є. Реалізація молочної сироватки / Катерина Євгенівна Дацишин, М. І. Дуда // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 29. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Datsyshyn K. Ye., Duda M. I. (2023) Realizatsiia molochnoi syrovatky [Milk whey realization]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 29 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 28-вер-2023 |
Дата внесення: | 21-лис-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
УДК: | 637.344 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 29 |
Початкова сторінка: | 29 |
Кінцева сторінка: | 29 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42772 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Перелік літератури: | 1. Deeth, H., & Bansal, N. (Eds). (2019). Whey Proteins From Milk to Medicine. London: Academic Press. 2. Грек О.В., Онопрійчук О.О. (2020). Наукові основи безвідходних технологій відновлюваної сировини. Київ: НУХТ. 3. Грек О.В., Красуля О.О. (2017). Молокопереробка. Інновації: Київ: НУХТ. |
References: | 1. Deeth, H., & Bansal, N. (Eds). (2019). Whey Proteins From Milk to Medicine. London: Academic Press. 2. Hrek O.V., Onopriichuk O.O. (2020). Naukovi osnovy bezvidkhodnykh tekhnolohii vidnovliuvanoi syrovyny. Kyiv: NUKhT. 3. Hrek O.V., Krasulia O.O. (2017). Molokopererobka. Innovatsii: Kyiv: NUKhT. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Datsyshyn_K_Ye-Milk_whey_realization_29.pdf | 273,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Datsyshyn_K_Ye-Milk_whey_realization_29.djvu | 17,8 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Datsyshyn_K_Ye-Milk_whey_realization_29__COVER.png | 414,95 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.