Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42772

Fullstendig metadatavisning
DC FeltVerdiSpråk
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівна
dc.contributor.authorДуда, М. І.
dc.contributor.authorDatsyshyn, K. Ye.
dc.contributor.authorDuda, M. I.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:12Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:12Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationДацишин К. Є. Реалізація молочної сироватки / Катерина Євгенівна Дацишин, М. І. Дуда // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 29. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42772-
dc.format.extent29
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.titleРеалізація молочної сироватки
dc.title.alternativeMilk whey realization
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc637.344
dc.relation.references1. Deeth, H., & Bansal, N. (Eds). (2019). Whey Proteins From Milk to Medicine. London: Academic Press.
dc.relation.references2. Грек О.В., Онопрійчук О.О. (2020). Наукові основи безвідходних технологій відновлюваної сировини. Київ: НУХТ.
dc.relation.references3. Грек О.В., Красуля О.О. (2017). Молокопереробка. Інновації: Київ: НУХТ.
dc.relation.referencesen1. Deeth, H., & Bansal, N. (Eds). (2019). Whey Proteins From Milk to Medicine. London: Academic Press.
dc.relation.referencesen2. Hrek O.V., Onopriichuk O.O. (2020). Naukovi osnovy bezvidkhodnykh tekhnolohii vidnovliuvanoi syrovyny. Kyiv: NUKhT.
dc.relation.referencesen3. Hrek O.V., Krasulia O.O. (2017). Molokopererobka. Innovatsii: Kyiv: NUKhT.
dc.identifier.citationenDatsyshyn K. Ye., Duda M. I. (2023) Realizatsiia molochnoi syrovatky [Milk whey realization]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 29 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage29
dc.citation.epage29
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Vises i samlingene:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright