Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42772
Fullstendig metadatavisning
DC Felt | Verdi | Språk |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дацишин, Катерина Євгенівна | |
dc.contributor.author | Дуда, М. І. | |
dc.contributor.author | Datsyshyn, K. Ye. | |
dc.contributor.author | Duda, M. I. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:12Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T09:06:12Z | - |
dc.date.created | 2023-09-28 | |
dc.date.issued | 2023-09-28 | |
dc.identifier.citation | Дацишин К. Є. Реалізація молочної сироватки / Катерина Євгенівна Дацишин, М. І. Дуда // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 29. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42772 | - |
dc.format.extent | 29 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
dc.title | Реалізація молочної сироватки | |
dc.title.alternative | Milk whey realization | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 637.344 | |
dc.relation.references | 1. Deeth, H., & Bansal, N. (Eds). (2019). Whey Proteins From Milk to Medicine. London: Academic Press. | |
dc.relation.references | 2. Грек О.В., Онопрійчук О.О. (2020). Наукові основи безвідходних технологій відновлюваної сировини. Київ: НУХТ. | |
dc.relation.references | 3. Грек О.В., Красуля О.О. (2017). Молокопереробка. Інновації: Київ: НУХТ. | |
dc.relation.referencesen | 1. Deeth, H., & Bansal, N. (Eds). (2019). Whey Proteins From Milk to Medicine. London: Academic Press. | |
dc.relation.referencesen | 2. Hrek O.V., Onopriichuk O.O. (2020). Naukovi osnovy bezvidkhodnykh tekhnolohii vidnovliuvanoi syrovyny. Kyiv: NUKhT. | |
dc.relation.referencesen | 3. Hrek O.V., Krasulia O.O. (2017). Molokopererobka. Innovatsii: Kyiv: NUKhT. | |
dc.identifier.citationen | Datsyshyn K. Ye., Duda M. I. (2023) Realizatsiia molochnoi syrovatky [Milk whey realization]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 29 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 29 | |
dc.citation.epage | 29 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Vises i samlingene: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Tilhørende filer:
Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Datsyshyn_K_Ye-Milk_whey_realization_29.pdf | 273,79 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
SPFSI_2023_Datsyshyn_K_Ye-Milk_whey_realization_29.djvu | 17,8 kB | DjVu | Vis/Åpne | |
SPFSI_2023_Datsyshyn_K_Ye-Milk_whey_realization_29__COVER.png | 414,95 kB | image/png | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright