Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42772

Tytuł: Реалізація молочної сироватки
Inne tytuły: Milk whey realization
Authors: Дацишин, Катерина Євгенівна
Дуда, М. І.
Datsyshyn, K. Ye.
Duda, M. I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Дацишин К. Є. Реалізація молочної сироватки / Катерина Євгенівна Дацишин, М. І. Дуда // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 29. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Datsyshyn K. Ye., Duda M. I. (2023) Realizatsiia molochnoi syrovatky [Milk whey realization]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 29 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Konferencja/wydarzenie: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 28-wrz-2023
Date of entry: 21-lis-2023
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 637.344
Strony: 1
Zakres stron: 29
Główna strona: 29
Strona końcowa: 29
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42772
ISBN: 978-617-7875-66-5
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Wykaz piśmiennictwa: 1. Deeth, H., & Bansal, N. (Eds). (2019). Whey Proteins From Milk to Medicine. London: Academic Press.
2. Грек О.В., Онопрійчук О.О. (2020). Наукові основи безвідходних технологій відновлюваної сировини. Київ: НУХТ.
3. Грек О.В., Красуля О.О. (2017). Молокопереробка. Інновації: Київ: НУХТ.
References: 1. Deeth, H., & Bansal, N. (Eds). (2019). Whey Proteins From Milk to Medicine. London: Academic Press.
2. Hrek O.V., Onopriichuk O.O. (2020). Naukovi osnovy bezvidkhodnykh tekhnolohii vidnovliuvanoi syrovyny. Kyiv: NUKhT.
3. Hrek O.V., Krasulia O.O. (2017). Molokopererobka. Innovatsii: Kyiv: NUKhT.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi