Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42772

Назва: Реалізація молочної сироватки
Інші назви: Milk whey realization
Автори: Дацишин, Катерина Євгенівна
Дуда, М. І.
Datsyshyn, K. Ye.
Duda, M. I.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Дацишин К. Є. Реалізація молочної сироватки / Катерина Євгенівна Дацишин, М. І. Дуда // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 29. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Datsyshyn K. Ye., Duda M. I. (2023) Realizatsiia molochnoi syrovatky [Milk whey realization]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 29 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 28-вер-2023
Дата внесення: 21-лис-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
УДК: 637.344
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 29
Початкова сторінка: 29
Кінцева сторінка: 29
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42772
ISBN: 978-617-7875-66-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Перелік літератури: 1. Deeth, H., & Bansal, N. (Eds). (2019). Whey Proteins From Milk to Medicine. London: Academic Press.
2. Грек О.В., Онопрійчук О.О. (2020). Наукові основи безвідходних технологій відновлюваної сировини. Київ: НУХТ.
3. Грек О.В., Красуля О.О. (2017). Молокопереробка. Інновації: Київ: НУХТ.
References: 1. Deeth, H., & Bansal, N. (Eds). (2019). Whey Proteins From Milk to Medicine. London: Academic Press.
2. Hrek O.V., Onopriichuk O.O. (2020). Naukovi osnovy bezvidkhodnykh tekhnolohii vidnovliuvanoi syrovyny. Kyiv: NUKhT.
3. Hrek O.V., Krasulia O.O. (2017). Molokopererobka. Innovatsii: Kyiv: NUKhT.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.