Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42766

Назва: Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сиру
Інші назви: Research of the obtaining process of dairy-vegetable curd
Автори: Дацишин, Катерина Євгенівна
Журбик, А. І.
Datsyshyn, K. Ye.
Zhurbyk, A. I.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Дацишин К. Є. Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сиру / Катерина Євгенівна Дацишин, А. І. Журбик // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 21. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Datsyshyn K. Ye., Zhurbyk A. I. (2023) Doslidzhennia protsesu otrymannia molochno-roslynnoho syru [Research of the obtaining process of dairy-vegetable curd]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 21 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 28-вер-2023
Дата внесення: 21-лис-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
УДК: 637.1
635.655
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 21
Початкова сторінка: 21
Кінцева сторінка: 21
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42766
ISBN: 978-617-7875-66-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Перелік літератури: 1. Місюк М. В., Місько А. М. Аналіз сучасного стану ринку молокопереробної продукції. Науковий вісник. 2021. N 9–10 (286–287). С. 78–85.
2. Баль-Прилипко Л., Савченко О. Технологічна доцільність виготовлення ’яких сирних продуктів методом термокислотної коагуляції // Продовольча індустрія АПК. – 2012. – № 6. – с. 12 – 15.
References: 1. Misiuk M. V., Misko A. M. Analiz suchasnoho stanu rynku molokopererobnoi produktsii. Naukovyi visnyk. 2021. N 9–10 (286–287). P. 78–85.
2. Bal-Prylypko L., Savchenko O. Tekhnolohichna dotsilnist vyhotovlennia yakykh syrnykh produktiv metodom termokyslotnoi koahuliatsii, Prodovolcha industriia APK, 2012, No 6, P. 12 – 15.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.