霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42766
Title: | Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сиру |
Other Titles: | Research of the obtaining process of dairy-vegetable curd |
Authors: | Дацишин, Катерина Євгенівна Журбик, А. І. Datsyshyn, K. Ye. Zhurbyk, A. I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Дацишин К. Є. Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сиру / Катерина Євгенівна Дацишин, А. І. Журбик // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 21. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Datsyshyn K. Ye., Zhurbyk A. I. (2023) Doslidzhennia protsesu otrymannia molochno-roslynnoho syru [Research of the obtaining process of dairy-vegetable curd]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 21 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 28-九月-2023 |
Date of entry: | 21-十一月-2023 |
Publisher: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 637.1 635.655 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 21 |
Start page: | 21 |
End page: | 21 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42766 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
References (Ukraine): | 1. Місюк М. В., Місько А. М. Аналіз сучасного стану ринку молокопереробної продукції. Науковий вісник. 2021. N 9–10 (286–287). С. 78–85. 2. Баль-Прилипко Л., Савченко О. Технологічна доцільність виготовлення ’яких сирних продуктів методом термокислотної коагуляції // Продовольча індустрія АПК. – 2012. – № 6. – с. 12 – 15. |
References (International): | 1. Misiuk M. V., Misko A. M. Analiz suchasnoho stanu rynku molokopererobnoi produktsii. Naukovyi visnyk. 2021. N 9–10 (286–287). P. 78–85. 2. Bal-Prylypko L., Savchenko O. Tekhnolohichna dotsilnist vyhotovlennia yakykh syrnykh produktiv metodom termokyslotnoi koahuliatsii, Prodovolcha industriia APK, 2012, No 6, P. 12 – 15. |
Content type: | Conference Abstract |
�蝷箔����: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Datsyshyn_K_Ye-Research_of_the_obtaining_21.pdf | 325,05 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
SPFSI_2023_Datsyshyn_K_Ye-Research_of_the_obtaining_21.djvu | 17,52 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
SPFSI_2023_Datsyshyn_K_Ye-Research_of_the_obtaining_21__COVER.png | 441,94 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.