Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42766
Назва: | Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сиру |
Інші назви: | Research of the obtaining process of dairy-vegetable curd |
Автори: | Дацишин, Катерина Євгенівна Журбик, А. І. Datsyshyn, K. Ye. Zhurbyk, A. I. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Дацишин К. Є. Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сиру / Катерина Євгенівна Дацишин, А. І. Журбик // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 21. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Datsyshyn K. Ye., Zhurbyk A. I. (2023) Doslidzhennia protsesu otrymannia molochno-roslynnoho syru [Research of the obtaining process of dairy-vegetable curd]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 21 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 28-вер-2023 |
Дата внесення: | 21-лис-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
УДК: | 637.1 635.655 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 21 |
Початкова сторінка: | 21 |
Кінцева сторінка: | 21 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42766 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Перелік літератури: | 1. Місюк М. В., Місько А. М. Аналіз сучасного стану ринку молокопереробної продукції. Науковий вісник. 2021. N 9–10 (286–287). С. 78–85. 2. Баль-Прилипко Л., Савченко О. Технологічна доцільність виготовлення ’яких сирних продуктів методом термокислотної коагуляції // Продовольча індустрія АПК. – 2012. – № 6. – с. 12 – 15. |
References: | 1. Misiuk M. V., Misko A. M. Analiz suchasnoho stanu rynku molokopererobnoi produktsii. Naukovyi visnyk. 2021. N 9–10 (286–287). P. 78–85. 2. Bal-Prylypko L., Savchenko O. Tekhnolohichna dotsilnist vyhotovlennia yakykh syrnykh produktiv metodom termokyslotnoi koahuliatsii, Prodovolcha industriia APK, 2012, No 6, P. 12 – 15. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Datsyshyn_K_Ye-Research_of_the_obtaining_21.pdf | 325,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Datsyshyn_K_Ye-Research_of_the_obtaining_21.djvu | 17,52 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Datsyshyn_K_Ye-Research_of_the_obtaining_21__COVER.png | 441,94 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.