このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42766
| タイトル: | Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сиру |
| その他のタイトル: | Research of the obtaining process of dairy-vegetable curd |
| 著者: | Дацишин, Катерина Євгенівна Журбик, А. І. Datsyshyn, K. Ye. Zhurbyk, A. I. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Дацишин К. Є. Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сиру / Катерина Євгенівна Дацишин, А. І. Журбик // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 21. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Datsyshyn K. Ye., Zhurbyk A. I. (2023) Doslidzhennia protsesu otrymannia molochno-roslynnoho syru [Research of the obtaining process of dairy-vegetable curd]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 21 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
| Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| 発行日: | 28-9月-2023 |
| Date of entry: | 21-11月-2023 |
| 出版者: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
| UDC: | 637.1 635.655 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 21 |
| Start page: | 21 |
| End page: | 21 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42766 |
| ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| References (Ukraine): | 1. Місюк М. В., Місько А. М. Аналіз сучасного стану ринку молокопереробної продукції. Науковий вісник. 2021. N 9–10 (286–287). С. 78–85. 2. Баль-Прилипко Л., Савченко О. Технологічна доцільність виготовлення ’яких сирних продуктів методом термокислотної коагуляції // Продовольча індустрія АПК. – 2012. – № 6. – с. 12 – 15. |
| References (International): | 1. Misiuk M. V., Misko A. M. Analiz suchasnoho stanu rynku molokopererobnoi produktsii. Naukovyi visnyk. 2021. N 9–10 (286–287). P. 78–85. 2. Bal-Prylypko L., Savchenko O. Tekhnolohichna dotsilnist vyhotovlennia yakykh syrnykh produktiv metodom termokyslotnoi koahuliatsii, Prodovolcha industriia APK, 2012, No 6, P. 12 – 15. |
| Content type: | Conference Abstract |
| 出現コレクション: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2023_Datsyshyn_K_Ye-Research_of_the_obtaining_21.pdf | 325,05 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
| SPFSI_2023_Datsyshyn_K_Ye-Research_of_the_obtaining_21.djvu | 17,52 kB | DjVu | 見る/開く | |
| SPFSI_2023_Datsyshyn_K_Ye-Research_of_the_obtaining_21__COVER.png | 441,94 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。