Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42808

Назва: Органолептичні показники ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду
Інші назви: Organoleptic indicators of ryazanka with an increased content of biologically active iodine
Автори: Далєвська, Діана Ярославівна
Далєвський, В. М.
Dalievska, D. Y.
Dalievskyi, V. M.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Далєвська Д. Я. Органолептичні показники ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду / Діана Ярославівна Далєвська, В. М. Далєвський // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 11–12. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Dalievska D. Y., Dalievskyi V. M. (2023) Orhanoleptychni pokaznyky riazhanky z pidvyshchenym vmistom biolohichno aktyvnoho yodu [Organoleptic indicators of ryazanka with an increased content of biologically active iodine]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 11-12 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 28-вер-2023
Дата внесення: 21-лис-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
УДК: 637.138
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 11-12
Початкова сторінка: 11
Кінцева сторінка: 12
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42808
ISBN: 978-617-7875-66-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Перелік літератури: 1. WHO, UNICEF and ICCIDD (2007) Assessment of iodine deficiency disorders and monitoring their elimination. 3rd ed. Geneva, 2007.
2. Dalevska, D., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Kopchak, N., Salata, V., Horiuk, Y., & Uglyar, T. (2021). Changes in organoleptic, microbiological and biochemical properties of kefir with iodine addition during the storage. Slovak Journal of Food Sciences, 15.
3. Dalievska, D., & Pokotylo, O. (2021). Change of physicochemical and organolepticparametrs of milk with biologicaly active iodine during storage. Scientific Works of NUFT, 27(3), 96-102.
References: 1. WHO, UNICEF and ICCIDD (2007) Assessment of iodine deficiency disorders and monitoring their elimination. 3rd ed. Geneva, 2007.
2. Dalevska, D., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Kopchak, N., Salata, V., Horiuk, Y., & Uglyar, T. (2021). Changes in organoleptic, microbiological and biochemical properties of kefir with iodine addition during the storage. Slovak Journal of Food Sciences, 15.
3. Dalievska, D., & Pokotylo, O. (2021). Change of physicochemical and organolepticparametrs of milk with biologicaly active iodine during storage. Scientific Works of NUFT, 27(3), 96-102.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.