Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42808
Título : | Органолептичні показники ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду |
Otros títulos : | Organoleptic indicators of ryazanka with an increased content of biologically active iodine |
Autor : | Далєвська, Діана Ярославівна Далєвський, В. М. Dalievska, D. Y. Dalievskyi, V. M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Далєвська Д. Я. Органолептичні показники ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду / Діана Ярославівна Далєвська, В. М. Далєвський // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 11–12. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Dalievska D. Y., Dalievskyi V. M. (2023) Orhanoleptychni pokaznyky riazhanky z pidvyshchenym vmistom biolohichno aktyvnoho yodu [Organoleptic indicators of ryazanka with an increased content of biologically active iodine]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 11-12 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Fecha de publicación : | 28-sep-2023 |
Date of entry: | 21-nov-2023 |
Editorial : | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 637.138 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 11-12 |
Start page: | 11 |
End page: | 12 |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42808 |
ISBN : | 978-617-7875-66-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
References (Ukraine): | 1. WHO, UNICEF and ICCIDD (2007) Assessment of iodine deficiency disorders and monitoring their elimination. 3rd ed. Geneva, 2007. 2. Dalevska, D., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Kopchak, N., Salata, V., Horiuk, Y., & Uglyar, T. (2021). Changes in organoleptic, microbiological and biochemical properties of kefir with iodine addition during the storage. Slovak Journal of Food Sciences, 15. 3. Dalievska, D., & Pokotylo, O. (2021). Change of physicochemical and organolepticparametrs of milk with biologicaly active iodine during storage. Scientific Works of NUFT, 27(3), 96-102. |
References (International): | 1. WHO, UNICEF and ICCIDD (2007) Assessment of iodine deficiency disorders and monitoring their elimination. 3rd ed. Geneva, 2007. 2. Dalevska, D., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Kopchak, N., Salata, V., Horiuk, Y., & Uglyar, T. (2021). Changes in organoleptic, microbiological and biochemical properties of kefir with iodine addition during the storage. Slovak Journal of Food Sciences, 15. 3. Dalievska, D., & Pokotylo, O. (2021). Change of physicochemical and organolepticparametrs of milk with biologicaly active iodine during storage. Scientific Works of NUFT, 27(3), 96-102. |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece en las colecciones: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Dalievska_D_Y-Organoleptic_indicators_11-12.pdf | 456,12 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
SPFSI_2023_Dalievska_D_Y-Organoleptic_indicators_11-12.djvu | 25,45 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
SPFSI_2023_Dalievska_D_Y-Organoleptic_indicators_11-12__COVER.png | 385,83 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.