Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42808

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДалєвська, Діана Ярославівна
dc.contributor.authorДалєвський, В. М.
dc.contributor.authorDalievska, D. Y.
dc.contributor.authorDalievskyi, V. M.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:16Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:16Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationДалєвська Д. Я. Органолептичні показники ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду / Діана Ярославівна Далєвська, В. М. Далєвський // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 11–12. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42808-
dc.format.extent11-12
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.titleОрганолептичні показники ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду
dc.title.alternativeOrganoleptic indicators of ryazanka with an increased content of biologically active iodine
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.138
dc.relation.references1. WHO, UNICEF and ICCIDD (2007) Assessment of iodine deficiency disorders and monitoring their elimination. 3rd ed. Geneva, 2007.
dc.relation.references2. Dalevska, D., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Kopchak, N., Salata, V., Horiuk, Y., & Uglyar, T. (2021). Changes in organoleptic, microbiological and biochemical properties of kefir with iodine addition during the storage. Slovak Journal of Food Sciences, 15.
dc.relation.references3. Dalievska, D., & Pokotylo, O. (2021). Change of physicochemical and organolepticparametrs of milk with biologicaly active iodine during storage. Scientific Works of NUFT, 27(3), 96-102.
dc.relation.referencesen1. WHO, UNICEF and ICCIDD (2007) Assessment of iodine deficiency disorders and monitoring their elimination. 3rd ed. Geneva, 2007.
dc.relation.referencesen2. Dalevska, D., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Kopchak, N., Salata, V., Horiuk, Y., & Uglyar, T. (2021). Changes in organoleptic, microbiological and biochemical properties of kefir with iodine addition during the storage. Slovak Journal of Food Sciences, 15.
dc.relation.referencesen3. Dalievska, D., & Pokotylo, O. (2021). Change of physicochemical and organolepticparametrs of milk with biologicaly active iodine during storage. Scientific Works of NUFT, 27(3), 96-102.
dc.identifier.citationenDalievska D. Y., Dalievskyi V. M. (2023) Orhanoleptychni pokaznyky riazhanky z pidvyshchenym vmistom biolohichno aktyvnoho yodu [Organoleptic indicators of ryazanka with an increased content of biologically active iodine]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 11-12 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage11
dc.citation.epage12
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.