Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42808
Tytuł: | Органолептичні показники ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду |
Inne tytuły: | Organoleptic indicators of ryazanka with an increased content of biologically active iodine |
Authors: | Далєвська, Діана Ярославівна Далєвський, В. М. Dalievska, D. Y. Dalievskyi, V. M. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, Україна |
Cytat: | Далєвська Д. Я. Органолептичні показники ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду / Діана Ярославівна Далєвська, В. М. Далєвський // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 11–12. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Dalievska D. Y., Dalievskyi V. M. (2023) Orhanoleptychni pokaznyky riazhanky z pidvyshchenym vmistom biolohichno aktyvnoho yodu [Organoleptic indicators of ryazanka with an increased content of biologically active iodine]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 11-12 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 28-wrz-2023 |
Date of entry: | 21-lis-2023 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 637.138 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 11-12 |
Główna strona: | 11 |
Strona końcowa: | 12 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42808 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. WHO, UNICEF and ICCIDD (2007) Assessment of iodine deficiency disorders and monitoring their elimination. 3rd ed. Geneva, 2007. 2. Dalevska, D., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Kopchak, N., Salata, V., Horiuk, Y., & Uglyar, T. (2021). Changes in organoleptic, microbiological and biochemical properties of kefir with iodine addition during the storage. Slovak Journal of Food Sciences, 15. 3. Dalievska, D., & Pokotylo, O. (2021). Change of physicochemical and organolepticparametrs of milk with biologicaly active iodine during storage. Scientific Works of NUFT, 27(3), 96-102. |
References: | 1. WHO, UNICEF and ICCIDD (2007) Assessment of iodine deficiency disorders and monitoring their elimination. 3rd ed. Geneva, 2007. 2. Dalevska, D., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Kopchak, N., Salata, V., Horiuk, Y., & Uglyar, T. (2021). Changes in organoleptic, microbiological and biochemical properties of kefir with iodine addition during the storage. Slovak Journal of Food Sciences, 15. 3. Dalievska, D., & Pokotylo, O. (2021). Change of physicochemical and organolepticparametrs of milk with biologicaly active iodine during storage. Scientific Works of NUFT, 27(3), 96-102. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Dalievska_D_Y-Organoleptic_indicators_11-12.pdf | 456,12 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Dalievska_D_Y-Organoleptic_indicators_11-12.djvu | 25,45 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Dalievska_D_Y-Organoleptic_indicators_11-12__COVER.png | 385,83 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi