Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42808

Title: Органолептичні показники ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду
Other Titles: Organoleptic indicators of ryazanka with an increased content of biologically active iodine
Authors: Далєвська, Діана Ярославівна
Далєвський, В. М.
Dalievska, D. Y.
Dalievskyi, V. M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Далєвська Д. Я. Органолептичні показники ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду / Діана Ярославівна Далєвська, В. М. Далєвський // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 11–12. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Dalievska D. Y., Dalievskyi V. M. (2023) Orhanoleptychni pokaznyky riazhanky z pidvyshchenym vmistom biolohichno aktyvnoho yodu [Organoleptic indicators of ryazanka with an increased content of biologically active iodine]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 11-12 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 28-Σεπ-2023
Date of entry: 21-Νοε-2023
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 637.138
Number of pages: 2
Page range: 11-12
Start page: 11
End page: 12
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42808
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
References (Ukraine): 1. WHO, UNICEF and ICCIDD (2007) Assessment of iodine deficiency disorders and monitoring their elimination. 3rd ed. Geneva, 2007.
2. Dalevska, D., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Kopchak, N., Salata, V., Horiuk, Y., & Uglyar, T. (2021). Changes in organoleptic, microbiological and biochemical properties of kefir with iodine addition during the storage. Slovak Journal of Food Sciences, 15.
3. Dalievska, D., & Pokotylo, O. (2021). Change of physicochemical and organolepticparametrs of milk with biologicaly active iodine during storage. Scientific Works of NUFT, 27(3), 96-102.
References (International): 1. WHO, UNICEF and ICCIDD (2007) Assessment of iodine deficiency disorders and monitoring their elimination. 3rd ed. Geneva, 2007.
2. Dalevska, D., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Kopchak, N., Salata, V., Horiuk, Y., & Uglyar, T. (2021). Changes in organoleptic, microbiological and biochemical properties of kefir with iodine addition during the storage. Slovak Journal of Food Sciences, 15.
3. Dalievska, D., & Pokotylo, O. (2021). Change of physicochemical and organolepticparametrs of milk with biologicaly active iodine during storage. Scientific Works of NUFT, 27(3), 96-102.
Content type: Conference Abstract
Εμφανίζεται στις συλλογές:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα