Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42822

Назва: Екологія закладів ресторанного господарства як запорука мінімізації ризиків небезпек
Інші назви: Ecology of restaurant institutions as a key to minimizing the risks of hazards
Автори: Мадані, М.
Madani, M.
Приналежність: Одеський національний технологічний університет, Україна
Odesa National University of Technology
Бібліографічний опис: Мадані М. Екологія закладів ресторанного господарства як запорука мінімізації ризиків небезпек / М. Мадані // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 100–101. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description: Madani M. (2023) Ekolohiia zakladiv restorannoho hospodarstva yak zaporuka minimizatsii ryzykiv nebezpek [Ecology of restaurant institutions as a key to minimizing the risks of hazards]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 100-101 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 28-вер-2023
Дата внесення: 21-лис-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
УДК: 577.23.1
3
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 100-101
Початкова сторінка: 100
Кінцева сторінка: 101
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42822
ISBN: 978-617-7875-66-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/771/97-%D0%B2%D1%80
https://dnaop.com/html/43738/
https://moz.gov.ua/vidkriti-dani
https://dbn.co.ua
Перелік літератури: 1. Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/771/97-%D0%B2%D1%80
2. НПАОП 55.0-1.02-96 Правила охорони праці для підприємств громадського харчування. URL: https://dnaop.com/html/43738/
3. Державний реєстр дезінфекційних засобів на 2020 р. URL: https://moz.gov.ua/vidkriti-dani
4. ДБН В.2.5-67:2013 Опалення, вентиляція та кондиціонування URL: https://dbn.co.ua
References: 1. Zakon Ukrainy "Pro osnovni pryntsypy ta vymohy do bezpechnosti ta yakosti kharchovykh produktiv". URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/771/97-%D0%B2%D1%80
2. NPAOP 55.0-1.02-96 Pravyla okhorony pratsi dlia pidpryiemstv hromadskoho kharchuvannia. URL: https://dnaop.com/html/43738/
3. Derzhavnyi reiestr dezinfektsiinykh zasobiv na 2020 y. URL: https://moz.gov.ua/vidkriti-dani
4. DBN V.2.5-67:2013 Opalennia, ventyliatsiia ta kondytsionuvannia URL: https://dbn.co.ua
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.