Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42822
Назва: | Екологія закладів ресторанного господарства як запорука мінімізації ризиків небезпек |
Інші назви: | Ecology of restaurant institutions as a key to minimizing the risks of hazards |
Автори: | Мадані, М. Madani, M. |
Приналежність: | Одеський національний технологічний університет, Україна Odesa National University of Technology |
Бібліографічний опис: | Мадані М. Екологія закладів ресторанного господарства як запорука мінімізації ризиків небезпек / М. Мадані // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 100–101. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Madani M. (2023) Ekolohiia zakladiv restorannoho hospodarstva yak zaporuka minimizatsii ryzykiv nebezpek [Ecology of restaurant institutions as a key to minimizing the risks of hazards]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 100-101 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 28-вер-2023 |
Дата внесення: | 21-лис-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
УДК: | 577.23.1 3 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 100-101 |
Початкова сторінка: | 100 |
Кінцева сторінка: | 101 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42822 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/771/97-%D0%B2%D1%80 https://dnaop.com/html/43738/ https://moz.gov.ua/vidkriti-dani https://dbn.co.ua |
Перелік літератури: | 1. Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/771/97-%D0%B2%D1%80 2. НПАОП 55.0-1.02-96 Правила охорони праці для підприємств громадського харчування. URL: https://dnaop.com/html/43738/ 3. Державний реєстр дезінфекційних засобів на 2020 р. URL: https://moz.gov.ua/vidkriti-dani 4. ДБН В.2.5-67:2013 Опалення, вентиляція та кондиціонування URL: https://dbn.co.ua |
References: | 1. Zakon Ukrainy "Pro osnovni pryntsypy ta vymohy do bezpechnosti ta yakosti kharchovykh produktiv". URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/771/97-%D0%B2%D1%80 2. NPAOP 55.0-1.02-96 Pravyla okhorony pratsi dlia pidpryiemstv hromadskoho kharchuvannia. URL: https://dnaop.com/html/43738/ 3. Derzhavnyi reiestr dezinfektsiinykh zasobiv na 2020 y. URL: https://moz.gov.ua/vidkriti-dani 4. DBN V.2.5-67:2013 Opalennia, ventyliatsiia ta kondytsionuvannia URL: https://dbn.co.ua |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Madani_M-Ecology_of_restaurant_institutions_100-101.pdf | 545,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Madani_M-Ecology_of_restaurant_institutions_100-101.djvu | 34,67 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Madani_M-Ecology_of_restaurant_institutions_100-101__COVER.png | 478,06 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.