Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42822

Titel: Екологія закладів ресторанного господарства як запорука мінімізації ризиків небезпек
Övriga titlar: Ecology of restaurant institutions as a key to minimizing the risks of hazards
Författare: Мадані, М.
Madani, M.
Affiliation: Одеський національний технологічний університет, Україна
Odesa National University of Technology
Bibliographic description (Ukraine): Мадані М. Екологія закладів ресторанного господарства як запорука мінімізації ризиків небезпек / М. Мадані // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 100–101. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Madani M. (2023) Ekolohiia zakladiv restorannoho hospodarstva yak zaporuka minimizatsii ryzykiv nebezpek [Ecology of restaurant institutions as a key to minimizing the risks of hazards]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 100-101 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Utgivningsdatum: 28-sep-2023
Date of entry: 21-nov-2023
Utgivare: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 577.23.1
3
Number of pages: 2
Page range: 100-101
Start page: 100
End page: 101
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42822
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
URL for reference material: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/771/97-%D0%B2%D1%80
https://dnaop.com/html/43738/
https://moz.gov.ua/vidkriti-dani
https://dbn.co.ua
References (Ukraine): 1. Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/771/97-%D0%B2%D1%80
2. НПАОП 55.0-1.02-96 Правила охорони праці для підприємств громадського харчування. URL: https://dnaop.com/html/43738/
3. Державний реєстр дезінфекційних засобів на 2020 р. URL: https://moz.gov.ua/vidkriti-dani
4. ДБН В.2.5-67:2013 Опалення, вентиляція та кондиціонування URL: https://dbn.co.ua
References (International): 1. Zakon Ukrainy "Pro osnovni pryntsypy ta vymohy do bezpechnosti ta yakosti kharchovykh produktiv". URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/771/97-%D0%B2%D1%80
2. NPAOP 55.0-1.02-96 Pravyla okhorony pratsi dlia pidpryiemstv hromadskoho kharchuvannia. URL: https://dnaop.com/html/43738/
3. Derzhavnyi reiestr dezinfektsiinykh zasobiv na 2020 y. URL: https://moz.gov.ua/vidkriti-dani
4. DBN V.2.5-67:2013 Opalennia, ventyliatsiia ta kondytsionuvannia URL: https://dbn.co.ua
Content type: Conference Abstract
Samling:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!