Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42822
Registre complet de metadades
Camp DC | Valor | Lengua/Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мадані, М. | |
dc.contributor.author | Madani, M. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:18Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T09:06:18Z | - |
dc.date.created | 2023-09-28 | |
dc.date.issued | 2023-09-28 | |
dc.identifier.citation | Мадані М. Екологія закладів ресторанного господарства як запорука мінімізації ризиків небезпек / М. Мадані // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 100–101. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42822 | - |
dc.format.extent | 100-101 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
dc.relation.uri | https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/771/97-%D0%B2%D1%80 | |
dc.relation.uri | https://dnaop.com/html/43738/ | |
dc.relation.uri | https://moz.gov.ua/vidkriti-dani | |
dc.relation.uri | https://dbn.co.ua | |
dc.title | Екологія закладів ресторанного господарства як запорука мінімізації ризиків небезпек | |
dc.title.alternative | Ecology of restaurant institutions as a key to minimizing the risks of hazards | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 577.23.1 | |
dc.subject.udc | 3 | |
dc.relation.references | 1. Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/771/97-%D0%B2%D1%80 | |
dc.relation.references | 2. НПАОП 55.0-1.02-96 Правила охорони праці для підприємств громадського харчування. URL: https://dnaop.com/html/43738/ | |
dc.relation.references | 3. Державний реєстр дезінфекційних засобів на 2020 р. URL: https://moz.gov.ua/vidkriti-dani | |
dc.relation.references | 4. ДБН В.2.5-67:2013 Опалення, вентиляція та кондиціонування URL: https://dbn.co.ua | |
dc.relation.referencesen | 1. Zakon Ukrainy "Pro osnovni pryntsypy ta vymohy do bezpechnosti ta yakosti kharchovykh produktiv". URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/771/97-%D0%B2%D1%80 | |
dc.relation.referencesen | 2. NPAOP 55.0-1.02-96 Pravyla okhorony pratsi dlia pidpryiemstv hromadskoho kharchuvannia. URL: https://dnaop.com/html/43738/ | |
dc.relation.referencesen | 3. Derzhavnyi reiestr dezinfektsiinykh zasobiv na 2020 y. URL: https://moz.gov.ua/vidkriti-dani | |
dc.relation.referencesen | 4. DBN V.2.5-67:2013 Opalennia, ventyliatsiia ta kondytsionuvannia URL: https://dbn.co.ua | |
dc.identifier.citationen | Madani M. (2023) Ekolohiia zakladiv restorannoho hospodarstva yak zaporuka minimizatsii ryzykiv nebezpek [Ecology of restaurant institutions as a key to minimizing the risks of hazards]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 100-101 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Одеський національний технологічний університет, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Odesa National University of Technology | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 100 | |
dc.citation.epage | 101 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Apareix a les col·leccions: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Madani_M-Ecology_of_restaurant_institutions_100-101.pdf | 545,01 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
SPFSI_2023_Madani_M-Ecology_of_restaurant_institutions_100-101.djvu | 34,67 kB | DjVu | Veure/Obrir | |
SPFSI_2023_Madani_M-Ecology_of_restaurant_institutions_100-101__COVER.png | 478,06 kB | image/png | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.