Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42822

Registre complet de metadades
Camp DCValorLengua/Idioma
dc.contributor.authorМадані, М.
dc.contributor.authorMadani, M.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:18Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:18Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationМадані М. Екологія закладів ресторанного господарства як запорука мінімізації ризиків небезпек / М. Мадані // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 100–101. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42822-
dc.format.extent100-101
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.relation.urihttps://zakon.rada.gov.ua/laws/show/771/97-%D0%B2%D1%80
dc.relation.urihttps://dnaop.com/html/43738/
dc.relation.urihttps://moz.gov.ua/vidkriti-dani
dc.relation.urihttps://dbn.co.ua
dc.titleЕкологія закладів ресторанного господарства як запорука мінімізації ризиків небезпек
dc.title.alternativeEcology of restaurant institutions as a key to minimizing the risks of hazards
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc577.23.1
dc.subject.udc3
dc.relation.references1. Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/771/97-%D0%B2%D1%80
dc.relation.references2. НПАОП 55.0-1.02-96 Правила охорони праці для підприємств громадського харчування. URL: https://dnaop.com/html/43738/
dc.relation.references3. Державний реєстр дезінфекційних засобів на 2020 р. URL: https://moz.gov.ua/vidkriti-dani
dc.relation.references4. ДБН В.2.5-67:2013 Опалення, вентиляція та кондиціонування URL: https://dbn.co.ua
dc.relation.referencesen1. Zakon Ukrainy "Pro osnovni pryntsypy ta vymohy do bezpechnosti ta yakosti kharchovykh produktiv". URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/771/97-%D0%B2%D1%80
dc.relation.referencesen2. NPAOP 55.0-1.02-96 Pravyla okhorony pratsi dlia pidpryiemstv hromadskoho kharchuvannia. URL: https://dnaop.com/html/43738/
dc.relation.referencesen3. Derzhavnyi reiestr dezinfektsiinykh zasobiv na 2020 y. URL: https://moz.gov.ua/vidkriti-dani
dc.relation.referencesen4. DBN V.2.5-67:2013 Opalennia, ventyliatsiia ta kondytsionuvannia URL: https://dbn.co.ua
dc.identifier.citationenMadani M. (2023) Ekolohiia zakladiv restorannoho hospodarstva yak zaporuka minimizatsii ryzykiv nebezpek [Ecology of restaurant institutions as a key to minimizing the risks of hazards]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 100-101 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationОдеський національний технологічний університет, Україна
dc.contributor.affiliationOdesa National University of Technology
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage100
dc.citation.epage101
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Apareix a les col·leccions:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.