Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-36 зі 36 (час пошуку: 0.07 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Master Thesisгру-202315-січ-2024Дослідження режимів зберігання м’ясної сировини упакованої під вакуумом у технології виробництва консервівКриса, Павло Богданович; Krysa, Pavlo Bogdanovich
Master Thesisгру-202315-січ-2024Розробка рецептури та удосконалення технології виробництва кисломолочного продукту з селерою з проєктуванням цеху виробництваБойко, Назарій Романович; Boyko, Nazarii Romanovych
Master Thesisгру-202315-січ-2024Розробка рецептури та удосконалення технології виробництва пшеничного хліба стійкого до черствіння з проєктуванням цеху пшеничного хлібаТимків, Анатолій Васильович; Tymkiv, Anatoly Vasyliovych
Master Thesisгру-202317-січ-2024Використання шавлії для підвищення харчової цінності зернового хліба з проєктуванням цеху виробництва хлібобулочних виробівСеник, Марта Борисівна; Senyk, Marta
Master Thesisгру-202318-січ-2024Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва бездріжджового хліба із проєктуванням цеху бездріжджових виробівДомитраш, Петро Васильович; Domytrash, Petro
Master Thesisгру-202318-січ-2024Виділення біоактивних пептидів з β-казеїну з проектуванням цеху з виробництва сиру кисломолочногоЧереватий, Микола Михайлович; Cherevatyi, Mykola
Master Thesisгру-202314-січ-2024Удосконалення технології хліба з антиоксидантними властивостями та її застосування у цеху виробництва пшеничного хлібаРоган, Ірина Богданівна; Rohan, Iryna Bohdanivna
Master Thesisгру-202316-січ-2024Удосконалення технології виробництва ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду з проєктуванням цеху кисломолочного продуктуДалєвський, Володимир Михайлович; Dalievskyi, Volodymyr
Master Thesisгру-202317-січ-2024Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сиру із розробленням проєкту цеху з виробництва сиру к/м традиційним способом та продуктів на його основіЖурбик, Андрій Іванович; Zhurbyk, Andrii
Master Thesisгру-202317-січ-2024Розроблення технології молоковмісного тонізуючого ферментованого напою із проєктуванням цеху незбираномолочних продуктів резервуарним способомЖурбик, Роман Іванович; Zhurbyk, Roman
Master Thesisгру-202315-січ-2024Дослідження протеолітичних властивостей лактококів з проєктуванням цеху виробництва сичужних сирів на замовлення ПрАТ “Тернопільський молокозавод”Величко, Арсен Володимирович; Velychko, Arsen
Master Thesisгру-202316-січ-2024Удосконалення технології виробництва з проєктуванням цеху хліба із кукурудзяним борошном і солодомКравченюк, Ростислав Юрійович; Kravchenіuk, Rostyslav
Master Thesisгру-202314-січ-2024Розроблення технології сиркового десерту з топінамбуром і м’ятою з проєктуванням цеху виробництва сиркових виробів потужністю 6 т/змінуПастушенчин, Віктор Олегович; Pastushenchyn, Viktor
Master Thesisгру-202315-січ-2024Удосконалення технології виробництва житньо-пшеничного хліба з використанням закваски з пропіоновокислих бактерійБорсук, Іван Петрович; Borsuk, Ivan Petrovich
Master Thesisгру-202319-січ-2024Дослідження технологічних аспектів використання горіхової сировини у виробництві булочок із впровадженням технології у хлібопекарському цехуЧернега, Андрій Володимирович; Cherneha, Andrii
Master Thesisгру-202314-січ-2024Дослідження впливу високої температури на білки сироватки молока з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктівБереговий, Роман Володимирович; Berehovyi, Roman
Master Thesisгру-202314-січ-2024Удосконалення технології хліба із використанням ензимних препаратів та її застосування у цеху виробництва пшеничного хлібаКогут, Наталія Зіновіївна; Kohut, Natalia Zinovievna
Master Thesisгру-202317-січ-2024Виділення біоактивних пептидів з білків сироватки з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктівКость, Назарій Михайлович; Kost, Nazarii
Master Thesisгру-202318-січ-2024Розробка рецептури хліба з додаванням збагачених заквасок із застосуванням удосконаленої технології у цеху виробництва житнього хлібаЧубик, Віра Іванівна; Chubyk, Vira
Master Thesisгру-202314-січ-2024Розробка житньої закваски для хліба з штамами молочнокислих бактерій із впровадженням у технологію виробництва житньо-пшеничного хлібаГудь, Володимир Іванович; Gud, Volodymyr Ivanovych
Master Thesisгру-202315-січ-2024Розроблення технології вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження з проєктуванням цеху виробництва масла та спредівКозловський, Василь Русланович; Kozlovsky, Vasyl Ruslanovych
Master Thesisгру-202317-січ-2024Дослідження способу стабілізації якості хліба виготовленого з пшеничного борошна з пониженими хлібопекарськими властивостями та застосування його у цеху з виробництва хлібобулочних виробівСвента, Наталія Миколаївна; Sventa, Nataliia
Master Thesisгру-202318-січ-2024Розроблення технології сироваткового ферментованого напою з проєктуванням цеху сиру к/м роздільним способомЧижевська, Марія Мирославівна; Chyzhevska, Mariia
Master Thesisгру-202318-січ-2024Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хлібобулочних виробів збагачених фітонцидами з проєктуванням цеху пшеничного хлібаГриців, Сергій Іванович; Hrytsiv, Serhii
Master Thesisгру-202317-січ-2024Оцінка жирнокислотного складу купажованих олій на основі конопляної оліїТрачук, Назар Петрович; Trachuk, Nazar
Master Thesisгру-202317-січ-2024Удосконалення технології виробництва з проєктуванням цеху хлібобулочних виробів з імбиремНадюк, Руслан Олександрович; Nadyuk, Ruslan
Master Thesisгру-202318-січ-2024Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба збагаченого соєвими продуктами з проєктуванням цеху житньо-пшеничних виробівГолик, Олена Володимирівна; Holyk, Olena
Master Thesisгру-202317-січ-2024Розроблення технології булочки оздоровчого спрямування з авокадо та впровадження її у виробництвоАдамішин, Ольга Володимирівна; Adamishyn, Olha
Master Thesisгру-202319-січ-2024Розробка експрес-методу аналізу казеїну з проектуванням цеху з виробництва кисломолочних продуктівБакалець, Олег Іванович; Bakalets, Oleh
Master Thesisгру-202315-січ-2024Дослідження впливу різної кількості дріжджів на мікробіологічні показники кефіру з проектуванням цеху кисломолочного продуктуДзюрбас, Людмила Сергіївна; Dzurbas, Lyudmila Serhiyivna
Master Thesisгру-202315-січ-2024Розробка рецептури та технології консервування плодово-ягідних концентратівФігуш, Петро Андрійович; Figush, Petro Andriyovych
Master Thesisгру-202315-січ-2024Розроблення технології кисломолочного напою з алое вера з проєктуванням цеху незбираномолочних продуктів потужністю 33 т молока за змінуФігуш, Григорій Васильович; Figush, Grygorii
Master Thesisгру-202313-січ-2024Удосконалення технології сиру «Бринза» шляхом збагачення пряно-смаковими добавками з проєктуванням цеху розсільних сирівЦибіна, Оксана Анатоліївна; Tsybina, Oksana
Master Thesisгру-202315-січ-2024Дослідження бактеріофагів у цеху з виробництва кисломолочного сиру з удосконаленням технологічного процесу ферментаціїКарабін, Надія Ігорівна; Carbin, Nadiya Ihorivna
Master Thesisгру-202313-січ-2024Удосконалення технології хліба з рослинними фітоодобавками та її застосування у цеху виробництва пшеничного хлібаМультан, Ростислав Олегович; Multan, Rostyslav
Master Thesisгру-202313-січ-2024Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба збагаченого бататом з проєктуванням цеху пшеничних виробівГарасимів, Максим Михайлович; Harasymiv, Maksym
Результати 1-36 зі 36 (час пошуку: 0.07 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі