Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Laboratory Instructions | 六月-2020 | 29-六月-2020 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.2. | Назарко, Ірина Степанівна; Покотило, Олег Степанович |
Laboratory Instructions | 2020 | 13-六月-2021 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 Харчові технології | Вічко, Олена Іванівна; Сторож, Людмила Анатоліївна |
Article | 六月-2019 | 6-六月-2019 | Adhesion effect on environment process injection | Stadnyk, Igor; Piddubnuy, Volodymyr; Karpyk, Halyna; Kravchenko, Mykhail; Hidzhelitskyi, Volodymyr |
Learning Object | 十一月-2016 | 22-六月-2017 | Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини : Конспект лекцій з курсу "Технології молока і молочних продуктів" | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
Learning Object | 十月-2016 | 22-六月-2017 | "Технології незбираномолочних продуктів і морозива" : Конспект лекцій з курсу "Технологія молока і молочних продуктів" | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
- | 五月-2017 | 23-六月-2017 | Методичні вказівки до лабораторної роботи № 2 з курсу „Інструментальні методи аналізу” Фотоколориметричний аналіз | Шпилик, Олександра Богданівна; Кушнірук, Наталія Василівна |
Learning Object | 十一月-2016 | 22-六月-2017 | Технології маслоробста та сироробства : Конспект лекцій з курсу "Технологія молока і молочних продуктів" | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
Book | 五月-2017 | 27-六月-2017 | Конспект лекцій з курсу «Фізична і колоїдна хімія» (частина 2. Колоїдна хімія) | Назарко, Ірина Степанівна |
Learning Object | 十一月-2016 | 22-六月-2017 | Програма та методичні вказівки щодо проходження фахової практики для студентів спеціальності 181 «Харчові виробництва» | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla |
Learning Object | 五月-2017 | 23-六月-2017 | Методичні вказівки до лабораторної роботи № 5 з курсу „Інструментальні методи аналізу” Електрометричні методи. Потенціометрія. | Шпилик, Олександра Богданівна; Кушнірук, Наталія Василівна |
Learning Object | 五月-2017 | 23-六月-2017 | Методичні вказівки до лабораторної роботи №7 з курсу „ Інструментальні методи аналізу ” Оптичні методи аналізу. Визначення питомого обертання та концентрації оптично активної речовини (глюкози, сахарози, лактози або галактози) | Шпилик, Олександра Богданівна; Кушнірук, Наталія Василівна |
Conference Abstract | 26-五月-2022 | 30-十二月-2022 | Застосування бактеріоремедіації на штучних екосистемах очисних споруд | Швед, Ольга Василівна; Губрій, Зоряна Василівна; Швед, Олекса Мирославович; Вічко, Олена Іванівна; Лубенець, Віра Ільківна; Shved, O.V.; Нubriі, Z.V.; Shved, O.M; Vichko, O.I.; Lubenets, V.I. |
Methodical recommendations | 2018 | 26-六月-2018 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів» | Карпик, Галина Вікторівна |
Learning Object | 2016 | 24-六月-2017 | Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» Розділ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів | - |
Learning Object | 2016 | 24-六月-2017 | Методичні вказівки для виконнання практичних робіт з дисципліни "Безвідходні технології консервних виробництв" | Карпик, Галина Вікторівна |
Learning Object | 十一月-2016 | 22-六月-2017 | Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока” | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla |
Conference Abstract | 十一月-2019 | 28-五月-2020 | Особливості впровадження дистанційних технологій при викладанні профільних дисциплін для студентів-технологів | Карпик, Галина Вікторівна |
Conference Abstract | 27-四月-2018 | 28-五月-2020 | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення | Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна |
Article | 九月-2018 | 27-五月-2020 | Оцінка однорідності суміші при замішуванні | Карпик, Галина; Стадник, Ігор; Паньків, Юрій |
Conference Abstract | 九月-2019 | 28-五月-2020 | Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів | Карпик, Галина Вікторівна |
Methodical recommendations | 2017 | 10-九月-2018 | Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна |
Conference Abstract | 2017 | 21-一月-2018 | Використання різних розчинників при виділенні казеїнових фосфопептидів | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Кушнірук, Наталія Василівна |
Laboratory Instructions | 2019 | 23-四月-2019 | Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Біохімія» | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна |
Article | 2017 | 21-一月-2018 | Підбір умов для препаративного електрофорезу протеїнів сироватки молока у нативних умовах | Юкало, Володимир Глібович; Yukalo, Volodymyr; Дацишин, Катерина Євгенівна; Datsyshyn, Kateryna |
Article | 2017 | 21-一月-2018 | Отримання казеїнових фосфопептидів за дії протеолітичних систем лактококів | Юкало, Володимир Глібович; Yukalo, Volodymyr; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storozh, Liudmyla |
Article | 十一月-2018 | 21-十二月-2018 | Молекулярно-масовий розподіл казеїнових фосфопептидів | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна |
Methodical recommendations | 五月-2018 | 24-六月-2018 | Органічна хімія | Назарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна |
Learning Object | 五月-2017 | 19-六月-2017 | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення органічних кислот у харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» | Джур, Ярослава Богданівна |
- | 五月-2017 | 20-六月-2017 | Методичні вказівки до лабораторної роботи № 3 з курсу „ Інструментальні методи аналізу ” Спектральні методи дослідження. Спектрофотометрія. Визначення феруму (ІІІ) у вигляді сульфосаліцилату | Шпилик, Олександра Богданівна; Кушнірук, Наталія Василівна |
- | 五月-2017 | 19-六月-2017 | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» | Джур, Ярослава Богданівна; Назарко, Ірина Степанівна |
Learning Object | 五月-2017 | 19-六月-2017 | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» | Джур, Ярослава Богданівна |
- | 五月-2017 | 20-六月-2017 | Методичні вказівки до лабораторної роботи № 6 з курсу „Інструментальні методи аналізу” Оптичні методи аналізу. Визначення речовин у розчині рефрактометричним методом | Шпилик, Олександра Богданівна; Кушнірук, Наталія Василівна |
Learning Object | 五月-2017 | 18-六月-2017 | МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» | Джур, Ярослава Богданівна; Назарко, Ірина Степанівна |
- | 五月-2017 | 19-六月-2017 | Методичні вказівки до лабораторної роботи з курсу „Інструментальні методи аналізу” Cтатистична обробка результатів аналізу | Шпилик, Олександра Богданівна; Кушнірук, Наталія Василівна |
Laboratory Instructions | 2020 | 13-六月-2021 | Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний і хімічний контроль виробництва молочних продуктів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» зі спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної і заочної форм навчання. | Сторож, Людмила Анатоліївна; Юкало, Володимир Глібович |
Methodical recommendations | 2017 | 22-六月-2018 | Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | Вічко, Олена Іванівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
- | 一月-2017 | 11-五月-2017 | "Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 2 | Рибак, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Methodical recommendations | 2017 | 22-六月-2018 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | Вічко, Олена Іванівна |
Methodical recommendations | 三月-2019 | 20-六月-2019 | Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «Науково-дослідна робота студентів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» | Назарко, Ірина Степанівна |
Methodical recommendations | 五月-2018 | 22-六月-2018 | Основи наукових досліджень | Назарко, Ірина Степанівна |
Methodical recommendations | 2017 | 22-六月-2018 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | Вічко, Олена Іванівна |
Methodical recommendations | 2018 | 24-二月-2019 | ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ЯЛОВИЧИНИ ЗА ВМІСТОМ ПСИХРОТРОФНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ | Салата, Володимир Зеновійович; Кухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій Богданович |
Methodical recommendations | 十月-2020 | 13-六月-2021 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна та неорганічна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. «Загальна хімія» | Вічко, Олена Іванівна; Назарко, Ірина Степанівна |
Laboratory Instructions | 六月-2020 | 29-六月-2020 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. | Назарко, Ірина Степанівна; Покотило, Олег Степанович |
Article | 2017 | 21-一月-2018 | Отримання біоактивних казеїнових фосфопептидів з використанням різних розчинників | Юкало, Володимир Глібович; Yukalo, Volodymyr; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storozh, Liudmyla |
Conference Abstract | 2017 | 21-一月-2018 | Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Article | 2017 | 21-一月-2018 | Proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review | Yukalo, Volodymyr; Krupa, Olha; Юкало, Володимир Глібович |
Methodical recommendations; Methodical recommendations | 2017 | 13-九月-2018 | Технологія отримання та первинного оброблення молока : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» | Дацишин, Катерина Євгенівна; Рибак, Ольга Миколаївна |
Methodical recommendations | 2020 | 13-六月-2021 | Облік і звітність в молочній промисловості | Катерина, Дацишин; Ольга, Крупа |
Methodical recommendations | 2018 | 17-十二月-2018 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів всіх форм навчання спеціальностей 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 153 Мікро- та наносистемна техніка; 163 Біомедична інженерія; 172 Телекомунікації та радіотехніка; 274 Автомобільний транспорт; 275 Транспортні технології | Назарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна |
Laboratory Instructions | 2021 | 13-六月-2021 | Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології» | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна |
Methodical recommendations | 2017 | 22-六月-2018 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна |
Laboratory Instructions | 2018 | 11-一月-2019 | Лабораторний практикум з хімії і фізики молока і молочних продуктів | Юкало, Володимир Глібович |
Methodical recommendations | 2017 | 22-六月-2018 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | Вічко, Олена Іванівна |
Handbook | 2019 | 27-八月-2019 | Загальна хімія : навчальний посібник для студентів технічних спеціальностей | Назарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна |
Methodical recommendations | 九月-2017 | 14-六月-2018 | Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання практичних робіт | Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна |
Laboratory Instructions | 九月-2017 | 14-六月-2018 | Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна |
Article | 2018 | 31-十月-2018 | Electrophoretic systems for the preparative fractionation of proteins-precursors of bioactive peptides from cow milk | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна |
Conference Abstract | 2017 | 31-十月-2018 | Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Methodical recommendations | 2018 | 31-十月-2018 | Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт | Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Article | 2018 | 31-十月-2018 | Декстранові гелі для ексклюзивної хроматографії протеїнів сироватки молока | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна |
- | 一月-2017 | 11-五月-2017 | Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Харчові технології» | Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Learning Object | 2010 | 7-六月-2012 | Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт | Мельнічук, Оксана Євстахівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Юкало, Володимир Глібович; Покотило, О.С.; Сельський, Володимир Романович |
Learning Object | 2010 | 7-六月-2012 | Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“ | Мельнічук, Оксана Євстахівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Сельський, Володимир Романович |
Proceedings Book | 2018 | 31-十月-2018 | Isolation of protein fractions of serum of milk by preparative disc-electrophoresis | Volodymyr, Yukalo; Tsisaryk, Orysya; Datsyshyn, Kateryna |
Methodical recommendations | 九月-2017 | 4-二月-2018 | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2 | Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна |
Methodical recommendations | 2017 | 22-六月-2018 | Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | Вічко, Олена Іванівна |
Methodical recommendations | 六月-2018 | 13-六月-2018 | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Системи сертифікації технологічних процесів на підприємствах харчової промисловості | Дацишин, Катерина Євгенівна; Шпилик, Олександра Богданівна |
Methodical recommendations | 2018 | 31-十月-2018 | Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». | Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Learning Object | 2009 | 7-六月-2012 | Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Інноваційні технології галузі“ | Мельнічук, Оксана Євстахівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Сельський, Володимир Романович |
Methodical recommendations | 2021 | 17-十一月-2021 | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» | Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Learning Object | 2011 | 7-六月-2012 | Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни „Реконструкція та проектування підприємств галузі“ | Мельнічук, Оксана Євстахівна |
Learning Object | 2009 | 7-六月-2012 | Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ | Мельнічук, Оксана Євстахівна |
Learning Object | 2015 | 16-九月-2016 | Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості" | Карпик, Галина Вікторівна |
Learning Object; Other | 2015 | 4-十月-2016 | Санітарно-гігієнічні вимоги до технології доїння, первинної обробки, зберігання і транспортування молока коров’ячого сирого в молочних кооперативах | Кухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій Богданович |
Learning Object | 8-七月-2016 | 8-七月-2016 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт (частина 1) з курсу «Загальна хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності ступеня «Бакалавр" | Джур, Ярослава Богданівна |
Learning Object | 五月-2014 | 26-四月-2017 | Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» конспект лекцій | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
Learning Object | 22-八月-2016 | 22-八月-2016 | Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами спеціальності 7.05170108 «Технології зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
Other | 2-十二月-2016 | 2-十二月-2016 | Ветеринарно-санітарна оцінка сиру кисломолочного та сметани, які надходять у вільний продаж на ринки за мікробіологічними критеріями | Кухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій Богданович; Горюк, Юлія Вікторівна |
Monograph | 2023 | 30-五月-2023 | Мікробіологічні та біохімічні процеси у м’ясі яловичини за холодильного зберігання: монографія | Кухтин, Микола Дмитрович; Салата, Володимир Зеновійович |
Handbook | 2023 | 5-六月-2023 | Лабораторний практикум з мікробіології молока і молочних продуктів: навчальний посібник | Кухтин, Микола Дмитрович; Кравченюк, Христина Юріївна |
Monograph | 2023 | 5-六月-2023 | Мікробіологія молочних продуктів вироблених з молока коров’ячого сирого: монографія | Кухтин, Микола Дмитрович; Горюк, Юлія Вікторівна |
Learning Object | 22-八月-2016 | 22-八月-2016 | Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla |
Learning Object | 12-七月-2016 | 12-七月-2016 | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи " Ваги та правила зважування. Мірний посуд. Визначення густини. Визначення рН" з курсу "Загальна та неорганічна хімія" | Джур, Ярослава Богданівна; Лісовська, Тетяна Олегівна |
Learning Object | 12-七月-2016 | 12-七月-2016 | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи " Правила техніки безпеки при роботі в хімічній лабораторії. Техніка виконання лабораторних робіт. Лабораторний скляний посуд" з курсу "Загальна та неорганічна хімія" | Джур, Ярослава Богданівна; Лісовська, Тетяна Олегівна |
Book | 22-八月-2016 | 22-八月-2016 | Практикум з технології молока та молочних продуктів | Грек, Олена Вікторівна; Ющенко, Наталія Михайлівна; Осьмак, Тетяна Григорівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Рибак, Ольга Миколаївна; Тимчук, Алла Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна |
Learning Object | 12-七月-2016 | 12-七月-2016 | Програма та методичні вказівки щодо проходження хіміко-аналітичної практики для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції" | Шпилик, Олександра Богданівна; Покотило, Олег степанович |
Book | 五月-2013 | 28-三月-2017 | Фізико-хімічні і біологічні основи технології галузі | Назарко, Ірина Степанівна |
Book | 十月-2013 | 26-四月-2017 | Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів»: конспект лекцій | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
Learning Object | 五月-2014 | 26-四月-2017 | Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» : методичні вказівки до лабораторних робіт | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
Learning Object | 8-七月-2016 | 8-七月-2016 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів» | Назарко, Ірина Степанівна |
Learning Object | 12-七月-2016 | 12-七月-2016 | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Хімічний фарфоровий посуд. Допоміжні пристрої та матеріали. Очищення хімічного посуду" з курсу "Загальна та неорганічна хімія" | Джур, Ярослава Богданівна; Лісовська, Тетяна Олегівна |
Learning Object | 12-七月-2016 | 12-七月-2016 | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи «Дистильована вода. Реактиви. Приготування розчинів» з курсу «Загальна та неорганічна хімія» | Лісовська, Тетяна Олегівна |
- | 十二月-2016 | 28-四月-2017 | "Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 1 | Рибак, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Book | 五月-2014 | 26-四月-2017 | Загальні технології харчової промисловості "Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів», методичні вказівки до лабораторних робіт | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
Article | 十一月-2016 | 1-十二月-2016 | Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of “Lactomyces tibeticus”. | Вічко, Олена Іванівна; Кухтин, Микола Дмитрович; Беркевич, Ольга; Горюк, Юрій; Горюк, Володимир |
Other | 24-六月-2016 | 24-六月-2016 | Методичний посібник до виконання практичних робіт з курсу «Хімія» для студентів денної та заочної форми навчання напряму «Зварювання». | Кушнірук, Наталя Василівна,; Лісовська, Тетяна Олегівна |
Learning Object | 2015 | 16-九月-2016 | Конспект лекцій з курсу "Безвідходні технології консервних виробництв" | Карпик, Галина Вікторівна |
Methodical recommendations | 2022 | 26-十二月-2022 | Практика | Назарко, Ірина Степанівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна; Сельський, Володимир Романович |
Methodical recommendations | 2022 | 27-六月-2022 | Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Харчові технології» усіх форм навчання | Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, Катерина Євгенівна |