Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344
Назва: | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2 |
Автори: | Дацишин, Катерина Євгенівна Сторож, Людмила Анатолівна |
Бібліографічний опис: | Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". Харчові технології. Частина 2. / уклад. : Л.А. Сторож, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 75 с. |
Дата публікації: | вер-2017 |
Дата внесення: | 4-лют-2018 |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | ТНТУ |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344 |
Тип вмісту: | Methodical recommendations |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Метод_брош. практичні Харчові технології Ч(1).pdf | 3,28 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора