Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344| Titolo: | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2 |
| Autori: | Дацишин, Катерина Євгенівна Сторож, Людмила Анатолівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". Харчові технології. Частина 2. / уклад. : Л.А. Сторож, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 75 с. |
| Data: | set-2017 |
| Date of entry: | 4-feb-2018 |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | ТНТУ |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344 |
| Content type: | Methodical recommendations |
| È visualizzato nelle collezioni: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| Метод_брош. практичні Харчові технології Ч(1).pdf | 3,28 MB | Adobe PDF | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Strumenti di amministrazione