Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344| Заглавие: | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2 |
| Автори: | Дацишин, Катерина Євгенівна Сторож, Людмила Анатолівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". Харчові технології. Частина 2. / уклад. : Л.А. Сторож, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 75 с. |
| Дата на Публикуване: | Сеп-2017 |
| Date of entry: | 4-Фев-2018 |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | ТНТУ |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344 |
| Content type: | Methodical recommendations |
| Показва се в Колекции: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Метод_брош. практичні Харчові технології Ч(1).pdf | 3,28 MB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти