Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344
Título : Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2
Autor : Дацишин, Катерина Євгенівна
Сторож, Людмила Анатолівна
Bibliographic description (Ukraine): Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". Харчові технології. Частина 2. / уклад. : Л.А. Сторож, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 75 с.
Fecha de publicación : sep-2017
Date of entry: 4-feb-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344
Content type: Methodical recommendations
Aparece en las colecciones: Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Метод_брош. практичні Харчові технології Ч(1).pdf3,28 MBAdobe PDFVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

Herramientas de Administrador