Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344
Título : | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2 |
Autor : | Дацишин, Катерина Євгенівна Сторож, Людмила Анатолівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". Харчові технології. Частина 2. / уклад. : Л.А. Сторож, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 75 с. |
Fecha de publicación : | sep-2017 |
Date of entry: | 4-feb-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | ТНТУ |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344 |
Content type: | Methodical recommendations |
Aparece en las colecciones: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
Метод_брош. практичні Харчові технології Ч(1).pdf | 3,28 MB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
Herramientas de Administrador