Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344
Назва: МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології» ЧАСТИНА 2
Автори: Дацишин, Катерина Євгенівна
Сторож, Людмила Анатолівна
Бібліографічний опис: Харчові технології. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 75 с.
Дата публікації: вер-2017
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Опис: Харчові технології. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 75 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344
Тип вмісту : Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод_брош. практичні Харчові технології Ч(1).pdf3,28 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора