Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344
Заглавие: Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2
Автори: Дацишин, Катерина Євгенівна
Сторож, Людмила Анатолівна
Bibliographic description (Ukraine): Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". Харчові технології. Частина 2. / уклад. : Л.А. Сторож, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 75 с.
Дата на Публикуване: Сеп-2017
Date of entry: 4-Фев-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344
Content type: Methodical recommendations
Показва се в Колекции:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Метод_брош. практичні Харчові технології Ч(1).pdf3,28 MBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти