Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії : [26] Домівка зібрання

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення електронною поштою про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (сортування: Дати збереження за спаданням): від 1 до 20 з 26
Попередній переглядДата публікаціїНазваАвтор(и)
січ-2017"Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 2Рибак, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
січ-2017Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Харчові технології»Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
гру-2016"Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 1Рибак, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
тра-2014ЗАГАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ Розділ «Технології молока і молочних продуктів» КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
жов-2013ЗАГАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів»: КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
тра-2014ЗАГАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ Розділ «Технології молока і молочних продуктів» : методичні вказівки до лабораторних робітРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
тра-2014Загальні технології харчової промисловості "Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів», методичні вказівки до лабораторних робітРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Fizhimbiolosnkonsvyr__COVER.png.jpgтра-2013Фізико-хімічні і біологічні основи технології галузіНазарко, Ірина Степанівна; доцент кафедри харчової біотехнології і хімії
Metodychka_mol_kooperatyvy_1__COVER.png.jpg2015Санітарно-гігієнічні вимоги до технології доїння, первинної обробки, зберігання і транспортування молока коров’ячого сирого в молочних кооперативахКухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій Богданович
konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti__COVER.png.jpg2015Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"Карпик, Галина Вікторівна
Konspekt_lekcij_Bezvidhodni_tehnologiji_konservnyh_vyrobnyctv__COVER.png.jpg2015Конспект лекцій з курсу "Безвідходні технології консервних виробництв"Карпик, Галина Вікторівна
PRAKTYKUM_z_tehnologiji_moloka_i_molochnyh_produktiv__COVER.png.jpg22-сер-2016Практикум з технології молока та молочних продуктівГрек, Олена Вікторівна; Ющенко, Наталія Михайлівна; Осьмак, Тетяна Григорівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Рибак, Ольга Миколаївна; Тимчук, Алла Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна
Rybak_O_M_Kurs_i_dypl_proektuvannja_5_kurs_moloko__COVER.png.jpg22-сер-2016Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами спеціальності 7.05170108 «Технології зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчанняРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
kurs_i_dypl_proektuvannja_4_kurs__COVER.png.jpg22-сер-2016Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчанняРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla; к.т.н.,доц. Рибак О.М., доцент кафедри харчової біотехнології і хімії, Сторож Л.А., старший викладач кафедри харчової біотехнології і хімії
Prak_HE-2-16__COVER.png.jpg12-лип-2016Програма та методичні вказівки щодо проходження хіміко-аналітичної практики для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"Шпилик, Олександра Богданівна; Покотило, Олег степанович
metod_rozchyny__COVER.png.jpg12-лип-2016Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи «Дистильована вода. Реактиви. Приготування розчинів» з курсу «Загальна та неорганічна хімія»Лісовська, Тетяна Олегівна
metod_Vagy_Mirnyj_posud_Vyznachennja_gustyny_rN__COVER.png.jpg12-лип-2016Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи " Ваги та правила зважування. Мірний посуд. Визначення густини. Визначення рН" з курсу "Загальна та неорганічна хімія"Джур, Ярослава Богданівна; Лісовська, Тетяна Олегівна
metod_do_LRNo3_Farfor__COVER.png.jpg12-лип-2016Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Хімічний фарфоровий посуд. Допоміжні пристрої та матеріали. Очищення хімічного посуду" з курсу "Загальна та неорганічна хімія"Джур, Ярослава Богданівна; Лісовська, Тетяна Олегівна
metod_do_LRNo1_TB__COVER.png.jpg12-лип-2016Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи " Правила техніки безпеки при роботі в хімічній лабораторії. Техніка виконання лабораторних робіт. Лабораторний скляний посуд" з курсу "Загальна та неорганічна хімія"Джур, Ярослава Богданівна; Лісовська, Тетяна Олегівна
metodychka_RB_ch_1__COVER.png.jpg8-лип-2016Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт (частина 1) з курсу «Загальна хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності ступеня «Бакалавр"Джур, Ярослава Богданівна
Матеріали зібрання (сортування: Дати збереження за спаданням): від 1 до 20 з 26