Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695
Назва: | Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“ |
Автори: | Мельнічук, Оксана Євстахівна Гащук, Олександра Ізидорівна Сельський, Володимир Романович |
Бібліографічний опис: | Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“ : у трьох частинах / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 36 с. (ч.1), 36 с. (ч.2), 24 с. (ч.1). |
Дата публікації: | 2010 |
Дата внесення: | 7-чер-2012 |
Видавництво: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
Теми: | 8.05170107 Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки розроблені у відповідності з навчальним планом спеціальності 8.05170107 „Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“ |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695 |
Тип вмісту: | Learning Object |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора