Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695
Заглавие: | Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“ |
Автори: | Мельнічук, Оксана Євстахівна Гащук, Олександра Ізидорівна Сельський, Володимир Романович |
Bibliographic description (Ukraine): | Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“ : у трьох частинах / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 36 с. (ч.1), 36 с. (ч.2), 24 с. (ч.1). |
Дата на Публикуване: | 2010 |
Date of entry: | 7-Юни-2012 |
Издател: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
Ключови Думи: | 8.05170107 Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Резюме: | Методичні вказівки розроблені у відповідності з навчальним планом спеціальності 8.05170107 „Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“ |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695 |
Content type: | Learning Object |
Показва се в Колекции: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файлове в Този Публикация:
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти