Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695

Заглавие: Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“
Автори: Мельнічук, Оксана Євстахівна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Сельський, Володимир Романович
Bibliographic description (Ukraine): Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“ : у трьох частинах / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 36 с. (ч.1), 36 с. (ч.2), 24 с. (ч.1).
Дата на Публикуване: 2010
Date of entry: 7-Юни-2012
Издател: ТНТУ ім. І.Пулюя
Ключови Думи: 8.05170107
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Резюме: Методичні вказівки розроблені у відповідності з навчальним планом спеціальності 8.05170107 „Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695
Content type: Learning Object
Показва се в Колекции:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти