Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695

Título : Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“
Autor : Мельнічук, Оксана Євстахівна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Сельський, Володимир Романович
Bibliographic description (Ukraine): Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“ : у трьох частинах / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 36 с. (ч.1), 36 с. (ч.2), 24 с. (ч.1).
Fecha de publicación : 2010
Date of entry: 7-jun-2012
Editorial : ТНТУ ім. І.Пулюя
Palabras clave : 8.05170107
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Resumen : Методичні вказівки розроблені у відповідності з навчальним планом спеціальності 8.05170107 „Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695
Content type: Learning Object
Aparece en las colecciones: Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

Herramientas de Administrador