このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695

タイトル: Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“
著者: Мельнічук, Оксана Євстахівна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Сельський, Володимир Романович
Bibliographic description (Ukraine): Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“ : у трьох частинах / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 36 с. (ч.1), 36 с. (ч.2), 24 с. (ч.1).
発行日: 2010
Date of entry: 7-6月-2012
出版者: ТНТУ ім. І.Пулюя
キーワード: 8.05170107
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
抄録: Методичні вказівки розроблені у відповідності з навчальним планом спеціальності 8.05170107 „Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695
Content type: Learning Object
出現コレクション:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール