このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695
タイトル: | Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“ |
著者: | Мельнічук, Оксана Євстахівна Гащук, Олександра Ізидорівна Сельський, Володимир Романович |
Bibliographic description (Ukraine): | Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“ : у трьох частинах / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 36 с. (ч.1), 36 с. (ч.2), 24 с. (ч.1). |
発行日: | 2010 |
Date of entry: | 7-6月-2012 |
出版者: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
キーワード: | 8.05170107 Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
抄録: | Методичні вказівки розроблені у відповідності з навчальним планом спеціальності 8.05170107 „Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“ |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695 |
Content type: | Learning Object |
出現コレクション: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
このアイテムのファイル:
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール