Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695
Titulua: | Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“ |
Egilea: | Мельнічук, Оксана Євстахівна Гащук, Олександра Ізидорівна Сельський, Володимир Романович |
Bibliographic description (Ukraine): | Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“ : у трьох частинах / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 36 с. (ч.1), 36 с. (ч.2), 24 с. (ч.1). |
Gordailuaren-data: | 2010 |
Date of entry: | 7-Jun-2012 |
Argitalpen: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
Gako-hitzak: | 8.05170107 Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Laburpena: | Методичні вказівки розроблені у відповідності з навчальним планом спеціальності 8.05170107 „Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“ |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695 |
Content type: | Learning Object |
Bildumetan azaltzen da: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Item honetako fitxategiak:
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.
Administratzailearen tresnak