Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695

Títol: Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“
Autor: Мельнічук, Оксана Євстахівна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Сельський, Володимир Романович
Bibliographic description (Ukraine): Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“ : у трьох частинах / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 36 с. (ч.1), 36 с. (ч.2), 24 с. (ч.1).
Data de publicació: 2010
Date of entry: 7-de -2012
Editorial: ТНТУ ім. І.Пулюя
Paraules clau: 8.05170107
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Resum: Методичні вказівки розроблені у відповідності з навчальним планом спеціальності 8.05170107 „Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695
Content type: Learning Object
Apareix a les col·leccions:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.

Eines d'Administrador