Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695

Název: Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“
Autoři: Мельнічук, Оксана Євстахівна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Сельський, Володимир Романович
Bibliographic description (Ukraine): Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“ : у трьох частинах / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 36 с. (ч.1), 36 с. (ч.2), 24 с. (ч.1).
Datum vydání: 2010
Date of entry: 7-čer-2012
Nakladatel: ТНТУ ім. І.Пулюя
Klíčová slova: 8.05170107
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Abstrakt: Методичні вказівки розроблені у відповідності з навчальним планом спеціальності 8.05170107 „Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695
Content type: Learning Object
Vyskytuje se v kolekcích:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.

Nástroje administrátora