Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельнічук, Оксана Євстахівна | uk |
dc.contributor.author | Гащук, Олександра Ізидорівна | - |
dc.contributor.author | Сельський, Володимир Романович | - |
dc.date.accessioned | 2012-06-07T13:19:50Z | - |
dc.date.available | 2012-06-07T13:19:50Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“ : у трьох частинах / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 36 с. (ч.1), 36 с. (ч.2), 24 с. (ч.1). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки розроблені у відповідності з навчальним планом спеціальності 8.05170107 „Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“ | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ ім. І.Пулюя | uk |
dc.subject | 8.05170107 | uk |
dc.subject | Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | uk |
dc.title | Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“ | uk |
dc.type | Learning Object | uk |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора