Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельнічук, Оксана Євстахівнаuk
dc.contributor.authorГащук, Олександра Ізидорівна-
dc.contributor.authorСельський, Володимир Романович-
dc.date.accessioned2012-06-07T13:19:50Z-
dc.date.available2012-06-07T13:19:50Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationМельнічук О. Є. Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“ : у трьох частинах / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 36 с. (ч.1), 36 с. (ч.2), 24 с. (ч.1).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695-
dc.description.abstractМетодичні вказівки розроблені у відповідності з навчальним планом спеціальності 8.05170107 „Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУ ім. І.Пулюяuk
dc.subject8.05170107uk
dc.subjectТехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочівuk
dc.titleМетодичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“uk
dc.typeLearning Objectuk
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора