Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695

Titel: Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“
Författare: Мельнічук, Оксана Євстахівна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Сельський, Володимир Романович
Bibliographic description (Ukraine): Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“ : у трьох частинах / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 36 с. (ч.1), 36 с. (ч.2), 24 с. (ч.1).
Utgivningsdatum: 2010
Date of entry: 7-jun-2012
Utgivare: ТНТУ ім. І.Пулюя
Nyckelord: 8.05170107
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Sammanfattning: Методичні вказівки розроблені у відповідності з навчальним планом спеціальності 8.05170107 „Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695
Content type: Learning Object
Samling:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!

Administrativa verktyg