Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695
Titel: | Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“ |
Författare: | Мельнічук, Оксана Євстахівна Гащук, Олександра Ізидорівна Сельський, Володимир Романович |
Bibliographic description (Ukraine): | Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“ : у трьох частинах / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 36 с. (ч.1), 36 с. (ч.2), 24 с. (ч.1). |
Utgivningsdatum: | 2010 |
Date of entry: | 7-jun-2012 |
Utgivare: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
Nyckelord: | 8.05170107 Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Sammanfattning: | Методичні вказівки розроблені у відповідності з навчальним планом спеціальності 8.05170107 „Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“ |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695 |
Content type: | Learning Object |
Samling: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
Administrativa verktyg