Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21320
Назва: Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока”
Автори: Рибак, Ольга Миколаївна
Rybak, Olga
Сторож, Людмила Анатоліївна
Storosh, Ludmyla
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока” / укл. : О. М. Рибак, Л.А. Сторож. - Тернопіль : ТНТУ, 2016. - 57 с.
Дата публікації: лис-2016
Дата внесення: 22-чер-2017
Видавництво: ТНТУ імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Теми: вимоги
оформлення
технологічне проектування
сировина
технологічне обладнання
виробництво
Короткий огляд (реферат): Призначення даних методичних вказівок – допомогти студентам у виконанні курсового проекту, ознайомити із загальними вимогами з оформлення роботи відповідно до вимог ЄСКД, не позбавляючи студентів самостійності й творчої ініціативи.
Опис: Методичні вказівки розглянуті й затверджені на засіданні кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол № 3 від 2 листопада 2016 року. Схвалено й рекомендовано до друку на засіданні методичної ради факультету інженерії машин, споруд та технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол № 4 від 28 листопада 2016 року.
Зміст: 1 Завдання і організація проектування …………………………………..….. 4 2 Тематика і обсяг курсових проектів ……………………………………….. 5 3 Вимоги до оформлення розрахунково-пояснювальної записки проекту. 7 4 Вимоги до виконання графічної частини проекту ……………………… 20 5 Перелік рекомендованої літератури ……………………………………… 28 6 Додатки…………………………………………………………………….. 30
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21320
Власник авторського права: © Рибак Ольга Миколаївна, Сторож Людмила Анатоліївна, 2016
Перелік літератури: 1. ДСТУ 2661:2010 Молоко коров’яче питне. Загальні технічні умови 2. ДСТУ 3662-97 Молоко коров’яче незбиране. Вимоги при закупівлі 3. ДСТУ 4273:2003 Молоко та вершки сухі. Загальні технічні умови 4. ДСТУ 4274:2003 Консерви молочні. Молоко незбиране згущене з цукром. Технічні умови 5. ДСТУ 4275:2003 Консерви молочні. Молоко згущене з цукром та какао. Технічні умови 6. ДСТУ 4324:2004 Молочна промисловість. Виробництво молочних консервів. Терміни та визначення понять 7. ДСТУ 4343:2004 Йогурти. Загальні технічні умови 8. ДСТУ 4404:2005 Консерви молочні. Молоко згущене стерилізоване в банках. Загальні технічні умови 9. ДСТУ 4417:2005 Кефір. Технічні умови 10. ДСТУ 4418:2005 Сметана. Технічні умови 11. ДСТУ 4539:2006 Простокваша. Технічні умови 12. ДСТУ 4540:2006 Напої ацидофільні. Технічні умови 13. ДСТУ 4541:2006 Продукти молочні для дитячого харчування. Вершки стерилізовані для дітей. Технічні умови 14. ДСТУ 4552:2006 Сироватка молочна суха. Технічні умови 15. ДСТУ 4553:2006 Сироватка молочна згущена. Технічні умови 16. ДСТУ 4555:2006 Маслянка суха. Технічні умови 17. ДСТУ 4556:2006 Молоко сухе швидкорозчинне. Технічні умови 18. ДСТУ 4565:2006 Ряжанка та варенець. Технічні умови 19. ДСТУ 4699:2006 Продукти молочні. Продукт згущений з соєвим екстрактом та цукром. Технічні умови 20. ДСТУ 4702:2006 Продукти молочні. Продукт згущений з олією та цукром. Технічні умови 21. ДСТУ 5073:2008 Молоко та вершки. Метод визначення термостійкості за алкогольною пробою 22. ДСТУ 6063:2008 Консерви молочні. Молоко нежирне згущене з цукром. Технічні умови 23. ДСТУ 6064:2008 Консерви молочні. Вершки згущені з цукром і наповнювачами. Технічні умови 24. ДСТУ 6065:2008 Консерви молочні. Вершки згущені з цукром. Технічні умови 25. ДСТУ 6083:2009 Молоко. Метод визначання чистоти 26. ДСТУ 7006:2009 Молоко козине-сировина. Технічні умови 55 27. ДСТУ 7057:2009 Молоко коров’яче сире. Визначення густини, масової частки жиру, білка, сухої речовини та лактози ультразвуковим методом 28. ДСТУ 7071:2009 Консерви молочні. Молоко згущене з цукром та кавою. Технічні умови 29. ДСТУ ГОСТ 30562-2003 (ИСО 5764-87) Молоко. Визначення точки замерзання. Термісторний кріоскопічний метод (ГОСТ 30562-97 (ИСО 5764-87), IDT) 30. РСТ УССР 1326-88 Вершки, що заготовляються. Технічні умови 31. РСТ УССР 1932-83 Напій молочно-фруктовий. Технічні умови 32. РСТ УССР 1961-85 Сметанка для дитячого та дієтичного харчування. Технічні умови 33. РСТ УССР 2016-91 Молоко пастеризоване для дитячого харчування. Технічні умови 34. ГОСТ 4.30-71 СПКП. Консервы молочные. Номенклатура показателей 35. ГОСТ 719-85 Консервы молочные. Кофе натуральный со сгущенным молоком и сахаром. Технические условия. 36. ГОСТ ЭД1492903-82 Молоко цельное сгущенное с сахаром. Технические условия. 37. ГОСТ 3628-78 Продукты молочные. Методы определения сахара. 38. ГОСТ 4771-60 Консервы молочные. Молоко нежирное сгущенное с сахаром. Технические условия. 39. ГОСТ 10382-85 Консервы молочные. Продукты кисломолочные сухие. Технические условия. 40. ГОСТ 13928-84 Молоко и сливки заготовляемые. Правила приемки, методы отбора проб и подготовка их к анализу. 41. ГОСТ 23327-78 Молоко. Методы определения общего белка 42. ГОСТ 23453-90 Молоко. Методы определения количества соматических клеток. 43. ГОСТ 23454-79 Молоко. Методы определения ингибирующих веществ 44. ГОСТ 23621-79 Молоко коровье обезжиренное сухое, поставляемое для экспорта. Технические условия 45. ГОСТ 23651-79 Продукция молочная консервированная. Упаковка и маркировка. 46. ГОСТ 24065-80 Молоко. Методы определения соды 47. ГОСТ 24066-80 Молоко. Метод определения аммиака 48. ГОСТ 24067-80 Молоко. Метод определения перекиси водорода 49. ГОСТ 25101-82 Молоко. Метод определения точки замерзания 50. ГОСТ 25179-90 Молоко. Методы определения белка. 51. ГОСТ 26781-85 Молоко. Метод измерения рН 52. ГОСТ 27709-88 Консервы молочные сгущенные. Метод измерения вязкости 56 53. ГОСТ 28283-89 Молоко коровье. Метод органолептической оценки запаха и вкуса 54. ГОСТ 29245-91 Консервы молочные. Методы определения физических и органолептических показателей. 55. ГОСТ 29246-91 Консервы молочные сухие. Методы определения влаги. 56. ГОСТ 29247-91 Консервы молочные. Методы определения жира. 57. ГОСТ 29248-91 Консервы молочные. Йодометрический метод определения сахаров. 58. ГОСТ 30305.1-95 Консервы молочные сгущенные. Методики выполнения измерений массовой доли влаги. 59. ГОСТ 30305.2-95 Консервы молочные сгущенные и продукты молочные сухие. Методика выполнения измерений массовой доли сахарозы (поляриметрический метод). 60. ГОСТ 30305.3-95 Консервы молочные сгущенные и продукты молочные сухие. Титриметрические методики выполнения измерений кислотности. 61. ГОСТ 30305.4-95 Продукты молочные сухие. Методика выполнения измерений индекса растворимости. 62. ДСТУ 4399:2005 Масло вершкове. Технічні умови 63. ДСТУ 4592:2006 Масло вершкове з наповнювачами. Технічні умови 64. ДСТУ 6067:2008 Масло вершкове та спреди. Методика визначання коефіцієнта термостійкості 65. ГОСТ 6822-67 Масло шоколадное. Технические условия. 66. ДСТУ 1277-92 Сир лиманський розсольний. Технічні умови 67. ДСТУ 4395:2005 Сири м’які. Загальні технічні умови 68. ДСТУ 4420:2005 Молочна промисловість. Виробництво сиру. Терміни та визначення понять 69. ДСТУ 4421:2005 Сири тверді (український асортимент). Технічні умови (CODEX STAN C-11966-C-35-1978, NEQ) 70. ДСТУ 4503:2005 Вироби сиркові. Загальні технічні умови 71. ДСТУ 4554:2006 Сир кисломолочний. Технічні умови 72. ДСТУ 4558:2006 Сир пошехонський. Технічні умови 73. ДСТУ 4635:2006 Сири плавлені. Загальні технічні умови 74. ДСТУ 4669:2006 Сири напівтверді. Загальні технічні умови 75. ДСТУ 5038:2008 Сири. Визначення вмісту азоту методом К'єльдаля 76. ДСТУ 5052:2008 Напівфабрикати із сиру кисломолочного. Загальні технічні умови 77. ДСТУ 6003:2008 Сири тверді. Загальні технічні умови 78. ДСТУ 7065:2009 Бринза. Загальні технічні умови 79. РСТ УССР 1791-82 Сир дієтичний. Технічні умови 80. ГОСТ 11041-88 Сыр российский. Технические условия. 57 81. ДСТУ 4733:2007 Морозиво молочне, вершкове, пломбір. Загальні технічні умови 82. ДСТУ 4734:2007 Морозиво плодово-ягідне, ароматичне, щербет, лід. Загальні технічні умови 83. ДСТУ 4735:2007 Морозиво з комбінованим складом сировини. Загальні технічні умови 84. ДСТУ 3718:2007 Концентрати харчові. Солодкі страви. Желе, муси, пудинги, концентрати молочні. Загальні технічні умови 85. ДСТУ 4458:2005 Концентрати білкові молочні. Технічні умови 86. ДСТУ 4639:2006 Казеїн технічний. Технічні умови 87. ДСТУ 4873:2007 Цукор молочний. Технічні умови 88. ДСТУ 6031:2008 Казеїн харчовий. Технічні умови 89. ДСТУ СТ СЭВ 4887:2009 Казеин технический кислотный. Метод определения массовой доли лактозы (СТ СЭВ 4887-84, IDT) 90. ДСТУ ISO 5543:2005 Казеїни та казеїнати. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод) (ISO 5543:1986, IDT) 91. ДСТУ ISO 5546:2005 Казеїн та казеїнати. Визначення рН (контрольний метод) (ISO 5546:1979, IDT) 92. ГОСТ 23455-79 Препарат "Мастоприм". Технические условия
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рибак О.М. Методичні вказівки до виконання.pdf2,19 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора