Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20512
Назва: Загальні технології харчової промисловості "Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів», методичні вказівки до лабораторних робіт
Автори: Рибак, Ольга Миколаївна
Rybak, Olga
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Рибак О.М. Загальні харчові технології, розділ "Технології м’яса і м’ясних продуктів" : МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701. «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання / О.М. Рибак. Тернопіль, в-во ТНТУ, 2014. - 43 с.
Дата публікації: тра-2014
Дата внесення: 26-кві-2017
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Теми: технології
м'ясо
обладнання
завдання
Кількість сторінок: 43
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації для виконання лабораторних робіт з курсу "Загальні харчові технології, розділ "Технології м’яса і м’ясних продуктів"
Опис: Методичні вказівки розглянуті й затверджені на засіданні кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол №1 від 27 серпня 2013 року. Схвалено й рекомендовано до друку на засіданні методичної ради факультету машинобудування та харчових технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол №1 від 5 вересня 2013 року.
Зміст: Лабораторна робота №1, Лабораторна робота №2 Лабораторна робота №3 Лабораторна робота №4 Лабораторна робота №5
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20512
Власник авторського права: Рибак О.М., Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2014
Перелік літератури: 1. Віннікова Л.Г. Теорія і практика переробки м’яса. – Одеса: СМИЛ, 2000. – 176 с. 2. Власенко В.В., Береза І.Г., Машкін М.І. Технологія продуктів забою тварин. – Вінниця: Віноблдрукарня, 1999. – 448 с 3. Власенко В.В., Середа Л.П., Бандура В.М. Технологія переробки птиці. – Вінниця, 1997. – 210 с. 4. Власенко В.В., Крамаренко В.В., Гирич С.В. Основи технології та товарознавства ковбас і м’ясокопченостей. – Вінниця: Гіпаніс, 2001. – 276 с. 5. Кишенько І.І., Старчова В.М., Гончаров Г.І. Технологія м’яса і м’ясопродуктів. Практикум: Навч.посіб. – К.:НУХТ, 2010. – 367 с. 6. Рогов И.А., Забашта А.Г., Гутник Б.Е. Справочник технолога колбасного производства. – М.: Колос, 1993. – 431 с. 7. Рогов И.А., Забашта А.Г., Ибрагимов Р.М. Производство мясных полуфабрикатов и быстрозамороженных блюд. – М.: Колос, 1997. – 331с. 8. Технологія м’яса та м’ясних продуктів: Підручник /М.М. Клименко, Л.Г. Віннікова, І.Г. Береза та ін.; За ред. М.М. Клименка. – К.: Вища освіта, 2006. – 640 с. 9. Технология консервирования плодов, овощей, мяса и рыбы / Под ред. Флауменбаума Б.Л. – М.: Колос, 1993. – 320 с. 10. Тимощук І.І., Черниш М.Ю., Яворський В.В. Технологія м’яса і м’ясопродуктів. – К.: Урожай, 1992. – 156 с. 11. Янчева М.О., Пешук Л.В., Дроменко О.Б. Фізико-хімічні та біологічні основи технології м’яса та м’ясопродуктів: Навч.пос. – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 304 с.
Тип вмісту: Book
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
лабор.мясо ЗТХП.pdfМетодичні вказівки826,28 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора