Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21406
Назва: Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» Розділ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів
Бібліографічний опис: Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» для студентів освітнього рівня бакалавр напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / Тернопіль : ТНТУ - 2016. - 29 с.
Дата публікації: 2016
Дата подання: 2016
Дата внесення: 24-чер-2017
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль, ТНТУ
Теми: технологія хліба
Короткий огляд (реферат): Лабораторний практикум складений на основі програми курсу «Загальна технологія харчових виробництв» для студентів професійного напрямку 6.0917 «Харчова технологія та інженерія».
Зміст: Лабораторна робота № 1 Контроль якості хлібобулочних виробів Лабораторна робота № 2 Контроль якості дріжджів Лабораторна робота № 3 Визначення хлібопекарських властивостей пшеничного борошна, зумовлених білково- протеїназним комплексом Лабораторна робота № 4 Визначення фізико-хімічних показників та хлібопекарських властивостей пшеничного борошна, зумовлених вуглеводно-амілазним комплексом Лабораторна робота № 5 Методи визначення якості макаронних виробів Список літератури
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21406
Перелік літератури: Список використаної літератури 1. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. – К.: Руслана, 1998. – 411 с.
2.Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва. – К.: Логос, 2002. – 365 с.
3.Лабораторный практикум по общей технологии пищевых производств / Под ред. Л.П. Ковальской. – М.:ВО «Агропромиздат», 1991. – 230 с.
4.Назаров Н.И. Технология макаронных изделий. – М.: Пищ. пром-сть, 1978. – 286 с.
5.Правила з організації ведення технологічного процесу на хлібопекарських підприємствах. – К.: Основа, 2000. – 35 с.
6.Пучкова Л.И. Лабораторный практикум по технологии хлебопекарного производства. – СПб.: ГИОРД, 2004. – 259 с.
7.Ройтер И.М., Демчук А.П., Дробот В.И. Новые методы контроля хлібопекарного производства. – К.: Техника, 1977. – 191 с.
8.Чернов М.Е., Медведев Г.М., Негруб В.П. справочник по макаронному производству. – М.: Легкая и пищевая промышленность, - 1984. – 304 с.
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки .pdf258,85 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора