Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17605

Назва: Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання
Автори: Рибак, Ольга Миколаївна
Rybak, Olga
Сторож, Людмила Анатоліївна
Storosh, Ludmyla
Приналежність: к.т.н.,доц. Рибак О.М., доцент кафедри харчової біотехнології і хімії, Сторож Л.А., старший викладач кафедри харчової біотехнології і хімії
Бібліографічний опис: Рибак О.М. Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання / О.М. Рибак, Л.А. Сторож. Тернопіль, В-во ТНТУ, 2015. – 60 с.
Дата публікації: 22-сер-2016
Дата внесення: 22-сер-2016
Видавництво: ТНТУ
Теми: технології молока
курсовий проект
харчові технології
методичні вказівки
Кількість сторінок: 60
Опис: Призначення даних методичних вказівок – допомогти студентам у виконанні курсового та дипломного проектів, ознайомити із загальними вимогами з оформлення роботи відповідно до вимог ЄСКД, не позбавляючи студентів самостійності й творчої ініціативи.
Методичні вказівки розглянуті й затверджені на засіданні кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол No 4 від 26 листопада 2015 року. Схвалено й рекомендовано до друку на засіданні методичної ради факультету машинобудування та харчових технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол No 2 від 4 грудня 2015 року.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17605
Власник авторського права: Рибак О.М., 2016
Сторож Людмила Анатоліївна, 2016
Перелік літератури: Відомчі норми технологічного проектування підприємств по переробці молока. Мінсільгосппрод України ВНТП-АПК-24.06. К. – 2006. – 105 с.
Инструкция о составе, порядке разработки, согласования и утверждения проектно-сметной документации на строительство предприятий, зданий и сооружений. – М.: ЦИТП Гостстроя, 1986.– 40 с.
Инструкция по расчету производственных мощностей предприятий молочной промышленности. – М.: 1987. – 92 с.
Нормы технологического проектирования предприятий молочной промышленности. – М.: 1986. – 104 с.
Державні санітарні правила для молокопереробних підприємств. ДСП 4.4.4011-98.
Ростроса Н.К., Мордвинцева П.В. Курсовое и дипломное проектирование предприятий молочной промышленности. – М.: ВО Агропромиздат, 1989. – 301 с.
Степанов В.М., Полянский В.К., Сысоев В.В. Проектирование предприятий молочной промышленности с основами САПР. – М.: ВО Агропромиздат, 1989. – 207
Голубева Л.В.. Проектирование предприятий молочной отрасли с основами промстроительства. – СПб.: ГИОРД, 2010. – 288 с.
Шалигына О.М., Костенко Т.П., Ромоданова В.О. Визначення енергозатрат на підприємствах молочної промисловості. Київ, НМК. 1990. – 91 с.
Молоко та молочні продукти: Нормат. документи: Довід. /За ред. В.Л.Іванова. – Л.: НІЦ Леонорм, 2000. – У 3-х т. – 402 с.
Скорченко Т.А., Поліщук Г.Є., Грек О.В., Кочубей О.В. Технологія незбираномолочних продуктів. – Навчальний посібник. – Вінниця: Нова книга, 2005. – 264с.
Скорченко Т.А. Технологія молочних консервів. – К: НУХТ, 2007 – 232 с.
Грек О.В., Поліщук Г.Є., Онопрійчук О.О. Технологія продуктів зі знежиреного молока, молочної сироватки і маслянки: Навч. посіб. –К.: НУХТ, 2010. – 258 с.
Тихомирова Н.А. Технология и организация производства молока и молочних продуктов. – М.: ДеЛи принт, 2007. – 560 с.
Поліщук Г.Є., Ґудзь І.С. Технологія морозива. – К.: Фірма«ІНКОС», 2008.
Грек О.В., Скорченко Т.А. Технологія сиру кисломолочного та сиркових виробів. Навч.посібн. – К.: НУХТ, 2009 – 235 с.
Поліщук Г.Є., Бовкун А.О., Колесникова С.С. Технологія сиру: Навч.посібник. – К.: НУХТ, 2009. – 151 с.
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kurs_i_dypl_proektuvannja_4_kurs.pdfМетодичні вказівки2,56 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
kurs_i_dypl_proektuvannja_4_kurs.djvu1,83 MBDjVuПереглянути/відкрити
kurs_i_dypl_proektuvannja_4_kurs__COVER.png143,22 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора