Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17563

Назва: Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи «Дистильована вода. Реактиви. Приготування розчинів» з курсу «Загальна та неорганічна хімія»
Автори: Лісовська, Тетяна Олегівна
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи «Дистильована вода. Реактиви. Приготування розчинів» з курсу «Загальна та неорганічна хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності ступеня «Бакалавр» 181 «Харчові технології» - Тернопіль: ТНТУ, 2016 -с.23
Bibliographic description: Guidance for laboratory work " Distilled water. Reagents . Preparation of solutions "of course" Inorganic Chemistry "
Дата публікації: 12-лип-2016
Дата внесення: 12-лип-2016
Теми: дистильована вода
бідистилят
розчини точні
розчини приблизні
Кількість сторінок: 23
Опис: Методичні вказівки розглянуті і затверджені на засіданні кафедри харчової біотехнології та хімії Протокол No7 від 13.06.2016р. Схвалені засіданням методичної ради факультету машинобудування і харчових технологій ТНТУ ім. І.Пулюя. Протокол No2 від 15.06.2016р.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17563
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_rozchyny.pdf453,19 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
metod_rozchyny.djvu299,8 kBDjVuПереглянути/відкрити
metod_rozchyny__COVER.png100,25 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора