Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32132
Назва: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.2.
Автори: Назарко, Ірина Степанівна
Покотило, Олег Степанович
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.2. / укл. : І. С. Назарко, О. С. Покотило. - Тернопіль : ТНТУ, 2020. - 60 с.
Дата публікації: чер-2020
Дата подання: 7-лют-2020
Дата внесення: 29-чер-2020
Видавництво: Тернопіль : ТНТУ
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль : ТНТУ
Теми: харчова хімія
нутрієнти
харчові добавки
Кількість сторінок: 60
Короткий огляд (реферат): Запропоновані методичні вказівки призначені для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Послідовність тем лабораторних робіт складена згідно робочої програми для даного напрямку підготовки бакалаврів.
Зміст: Вступ ...4 Правила техніки безпеки під час роботи в лабораторії ...6 Перша допомога при нещасних випадках у лабораторії ...8 Модуль 2. Харчові добавки Лабораторна робота № 5 «Дослідження харчових барвників: екстрагування з харчових продуктів, розділення та ідентифікація» ...9 Лабораторна робота № 6 «Дослідження харчових ароматизаторів» ...31 Лабораторна робота № 7 «Визначення якісного складу природних та синтетичних підсолоджувачів» ...38 Лабораторна робота № 8 «Якісне та кількісне визначення консервантів» ...50 Рекомендована література ...59
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32132
Власник авторського права: © Назарко І.С., Покотило О. С., 2020
Перелік літератури: 1. Євлаш В. В. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» піднапрям «Харчова інженерія» / В. В. Євлаш, Г. О. Пестіна, Н. О. Отрошко, А. Б. Горальчук. – Харків : ХДУХТ, 2011. − 44 с.
2.Євлаш В. В. Харчова хімія : Навчальний посібник / В. В. Євлаш, О. І. Торяник, В. О. Коваленко, О. Ф. Аксьонова, Н. О. Отрошко, Т. О. Кузнецова, Л. Ф. Павлоцька, Д. О. Торяник. − Х. : Світ книг, 2012. – 504 с.
3.Кузнецова, Т. О. Харчова хімія. Лабораторний практикум. Частина І [Текст] : навчальний посібник / Т. О. Кузнецова, І. М. Гурікова. – Х. : ХДУХТ, 2010. − 150 с.
4.Методичні вказівки для лабораторних робіт з курсу «Харчова хімія» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» / Укл.: Дрозд О. О. Умань: УНУС. 2019. 26 с.
5.Методичні вказівки до лабораторних занять з курсу «Хімія і технологія харчових добавок» для студентів спеціальності 7.(8).05130111 «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» денної та заочної форм навчання / уклад.: Л.В. Кричковська, А.П. Бєлінська, В.В. Анан єва В.С. Марченко. – Харків: НТУ «ХПІ», 2014. – 46 с.
6.Пілюгіна, І. С. Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів. Загальні основи аналітичної хімії. Лабораторний практикум [Текст] : навчальний посібник / І. С. Пілюгіна, О. В. Добровольська, Н. В. Мурликіна. – Х. : ХДУХТ, 2008. − 354 с.
7.Харчова хімія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / уклад.: О. Л. Гуменюк. – Чернігів : ЧДТУ, 2013. – 151 с.
8.Харчова хімія: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форми навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / укладач Д. І. Молнар. – Мукачево: МДУ, 2017. – 45 с.
9.Харчова хімія: Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» ден. форми навч. / Уклад.: В.Ф. Доценко, В.О. Губеня, В.С. Зарубіна – К.: НУХТ, 2011. – 69 с.
10. Харчова хімія: тексти лекцій частина перша для студентів напряму підготовки 181 Харчові технології / Уклад.: Гуменюк О.Л. – Чернігів: ЧНТУ, 2018. – 129 с.
11. Харчова хімія: тексти лекцій частина друга для студентів напряму підготовки 181 Харчові технології / Уклад.: Гуменюк О.Л. – Чернігів: ЧНТУ, 2018. – 155 с.
Тип вмісту: Laboratory Instructions
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
методичка ч.2.docx424,45 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити
методичка ч.2.pdf1,22 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора