Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32132
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНазарко, Ірина Степанівна-
dc.contributor.authorПокотило, Олег Степанович-
dc.date.accessioned2020-06-29T19:47:21Z-
dc.date.available2020-06-29T19:47:21Z-
dc.date.issued2020-06-
dc.date.submitted2020-02-07-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.2. / укл. : І. С. Назарко, О. С. Покотило. - Тернопіль : ТНТУ, 2020. - 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32132-
dc.description.abstractЗапропоновані методичні вказівки призначені для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Послідовність тем лабораторних робіт складена згідно робочої програми для даного напрямку підготовки бакалаврів.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ ...4 Правила техніки безпеки під час роботи в лабораторії ...6 Перша допомога при нещасних випадках у лабораторії ...8 Модуль 2. Харчові добавки Лабораторна робота № 5 «Дослідження харчових барвників: екстрагування з харчових продуктів, розділення та ідентифікація» ...9 Лабораторна робота № 6 «Дослідження харчових ароматизаторів» ...31 Лабораторна робота № 7 «Визначення якісного складу природних та синтетичних підсолоджувачів» ...38 Лабораторна робота № 8 «Якісне та кількісне визначення консервантів» ...50 Рекомендована література ...59uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопіль : ТНТУuk_UA
dc.subjectхарчова хіміяuk_UA
dc.subjectнутрієнти-
dc.subjectхарчові добавки-
dc.titleМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.2.uk_UA
dc.typeLaboratory Instructionsuk_UA
dc.rights.holder© Назарко І.С., Покотило О. С., 2020uk_UA
dc.coverage.placenameТернопіль : ТНТУuk_UA
dc.format.pages60-
dc.relation.references1. Євлаш В. В. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» піднапрям «Харчова інженерія» / В. В. Євлаш, Г. О. Пестіна, Н. О. Отрошко, А. Б. Горальчук. – Харків : ХДУХТ, 2011. − 44 с.uk_UA
dc.relation.references2.Євлаш В. В. Харчова хімія : Навчальний посібник / В. В. Євлаш, О. І. Торяник, В. О. Коваленко, О. Ф. Аксьонова, Н. О. Отрошко, Т. О. Кузнецова, Л. Ф. Павлоцька, Д. О. Торяник. − Х. : Світ книг, 2012. – 504 с.-
dc.relation.references3.Кузнецова, Т. О. Харчова хімія. Лабораторний практикум. Частина І [Текст] : навчальний посібник / Т. О. Кузнецова, І. М. Гурікова. – Х. : ХДУХТ, 2010. − 150 с.-
dc.relation.references4.Методичні вказівки для лабораторних робіт з курсу «Харчова хімія» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» / Укл.: Дрозд О. О. Умань: УНУС. 2019. 26 с.-
dc.relation.references5.Методичні вказівки до лабораторних занять з курсу «Хімія і технологія харчових добавок» для студентів спеціальності 7.(8).05130111 «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» денної та заочної форм навчання / уклад.: Л.В. Кричковська, А.П. Бєлінська, В.В. Анан єва В.С. Марченко. – Харків: НТУ «ХПІ», 2014. – 46 с.-
dc.relation.references6.Пілюгіна, І. С. Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів. Загальні основи аналітичної хімії. Лабораторний практикум [Текст] : навчальний посібник / І. С. Пілюгіна, О. В. Добровольська, Н. В. Мурликіна. – Х. : ХДУХТ, 2008. − 354 с.-
dc.relation.references7.Харчова хімія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / уклад.: О. Л. Гуменюк. – Чернігів : ЧДТУ, 2013. – 151 с.-
dc.relation.references8.Харчова хімія: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форми навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / укладач Д. І. Молнар. – Мукачево: МДУ, 2017. – 45 с.-
dc.relation.references9.Харчова хімія: Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» ден. форми навч. / Уклад.: В.Ф. Доценко, В.О. Губеня, В.С. Зарубіна – К.: НУХТ, 2011. – 69 с.-
dc.relation.references10. Харчова хімія: тексти лекцій частина перша для студентів напряму підготовки 181 Харчові технології / Уклад.: Гуменюк О.Л. – Чернігів: ЧНТУ, 2018. – 129 с.-
dc.relation.references11. Харчова хімія: тексти лекцій частина друга для студентів напряму підготовки 181 Харчові технології / Уклад.: Гуменюк О.Л. – Чернігів: ЧНТУ, 2018. – 155 с.-
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
методичка ч.2.docx424,45 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити
методичка ч.2.pdf1,22 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора