Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21321
Назва: Програма та методичні вказівки щодо проходження фахової практики для студентів спеціальності 181 «Харчові виробництва»
Автори: Рибак, Ольга Миколаївна
Rybak, Olga
Сторож, Людмила Анатоліївна
Storosh, Ludmyla
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Рибак О.М. Програма та методичні вказівки щодо проходження фахової практики для студентів спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока” денної і заочної форм навчання / укл. : О.М. Рибак, Л. А. Сторож. - Тернопіль : ТНТУ, 2016. - 24 с.
Дата публікації: лис-2016
Дата внесення: 22-чер-2017
Видавництво: ТНТУ імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Теми: технології молока
практика
технологічна частина
стандартизація
виробництво
виробничі цехи
Короткий огляд (реферат): Робоча програма фахової практики студентів відповідає «Положенню про проведення практики студентів вищих навчальних закладів» та вимогам освітньої програми підготовки бакалаврів за напрямом підготовки "Харчові технології та інженерія" із спеціалізацією "Зберігання, консервування та переробка молока". Фахова практика є заключним етапом процесу підготовки фахівців і являється важливим фактором у набутті ними практичних навичок та досвіду роботи у колективі на молокопереробних підприємствах.
Опис: Методичні вказівки розглянуті й затверджені на засіданні кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол № 3 від 11 листопада 2016 року. Схвалено й рекомендовано до друку на засіданні методичної ради факультету інженерії машин, споруд та технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол № 4 від 28 листопада 2016 року.
Зміст: 1 Вступ ……………………………………………………….……………. 4 2 Мета і завдання практики ………………………………………....…….. 4 3 Організація практики…………………………………………………….. 5 4 Методичні вказівки щодо проходження практики …………………… 7 5 Методичні вказівки щодо складання звіту з практики ……………….. 10 6 Зміст практики………………………………………………………....... 12 7 Захист звіту з проходження практики………………………………..... 18 6 Оцінювання результатів практики…………………………………....... 18 9 Рекомендована література……………………………………………… 20 10 Додатки………………………………………………………………….. 21
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21321
Власник авторського права: © Рибак Ольга Миколаївна, Сторож Людмила Анатоліївна, 2016
Перелік літератури: 1. Скорченко Т. А. Технологія незбираномолочних продуктів: Навчал. посіб. / Т.А.Скорченко, Г.Є. Поліщук, О.В. Грек, О.В.Кочубей. – Вінниця: Нова книга, 2005. – 264с. 2. Скорченко Т.А. Технологія молочних консервів / Т. А. Скорченко. – К: НУХТ, 2007 – 232 с. 3. Грек О. В. Технологія продуктів зі знежиреного молока, молочної сироватки і маслянки: Навч. посіб. / О.В. Грек, Г.Є.Поліщук, О.О.Онопрійчук. – К.: НУХТ, 2010. – 258 с. 4. Тихомирова Н.А. Технология и организация производства молока и молочних продуктов / Н. А. Тихомирова. – М.: ДеЛи принт, 2007. – 560 с. 5. Поліщук Г.Є. Технологія морозива / Г.Є. Поліщук, І. С. Ґудзь. – К.: Фірма«ІНКОС», 2008. – 220 с. 6. Грек О.В. Технологія сиру кисломолочного та сиркових виробів. Навч.посібн. / О.В.Грек, Т.А. Скорченко. – К.: НУХТ, 2009. – 235 с. 7. Поліщук Г.Є. Технологія сиру: Навч.посібник./ Г.Є. Поліщук, А.О. Бовкун, С.С. Колесникова – К.: НУХТ, 2009. – 151 с. 8. Скорченко Т. А. Технологія дитячих молочних: Навчал. посіб. / Т.А.Скорченко, О.В. Грек.– К: НУХТ, 2012. – 330с. 9. Відомчі норми технологічного проектування ВНТП–АПК-24-06 «Підприємств по переробці молока». Мінаргопрод України. – 2006. – 105 с. 10. Державні санітарні правила для молокопереробних підприємств. ДСП 4.4.4011-98. 11. Державний нормативний акт з охорони праці ДНАОП 15.5-1.05-99 «Правила охорони праці для працівників підприємств молочної промисловості» 12. Инструкция по расчету производственных мощностей предприятий молочной промышленности. – М.: 1987. – 92 с. 13. Нормы технологического проектирования предприятий молочной промышленности. – М.: 1986. – 104 с. 14. Гетун Г. В. Основи проектування промислових будівель. / Г.В. Гетун. – К.: Кондор, 2009. – 235 с. 15. Ростроса Н.К. Курсовое и дипломное проектирование предприятий молочной промышленности / Н.К.Ростроса, П.В.Мордвинцева – М.: ВО Агропромиздат, 1989. – 301 с. 16. Степанов В. М. Проектирование предприятий молочной промышленности с основами САПР / В.М. Степанов, В.К. Полянский, В.В. Сысоев – М.: ВО Агропромиздат, 1989. – 207 с. 17. Голубева Л.В. Проектирование предприятий молочной отрасли с основами промстроительства / Л.В. Голубева – СПб.: ГИОРД, 2010. – 288 с. 18. Молоко та молочні продукти: Нормат. документи: Довід. /За ред. В.Л.Іванова. – Л.: НІЦ Леонорм, 2000. – У 3-х т. – 402 с.
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рибак О.М.Фахова практика IV курс.pdf2,11 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора