Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25332
Назва: Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання практичних робіт
Автори: Дацишин, Катерина Євгенівна
Сторож, Людмила Анатолівна
Бібліографічний опис: Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 34 с.
Дата публікації: вер-2017
Видавництво: ТНТУ
Країна (код): UA
Діапазон сторінок: 34
Опис: Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 34 с.
Зміст: Зміст № роботи Тема практичної роботи Стор. 1 Основні технологічні поняття та визначення 4 2 Теоретичні основи технології тривалого зберігання харчових продуктів 7 3 Теоретичні основи екстрагування рослинної сировини 10 4 Сировина для харчових технологій 13 5 Технологічні розрахунки в молочній промисловості 17 6 Розрахунок маси сухих речовин і вологи у сировині для виробництва хліба і хлібобулочних виробів 26 7 Інноваційні технології виробництва олій 27 Рекомендована література 31
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25332
Тип вмісту : Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод_брош. практичні Харчові технології Ч.pdf1,49 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора