Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1693
Назва: | Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт |
Автори: | Мельнічук, Оксана Євстахівна Гащук, Олександра Ізидорівна Юкало, Володимир Глібович Покотило, О.С. Сельський, Володимир Романович |
Бібліографічний опис: | Мельнічук О. Є. Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Г. Юкало, О. С. Покотило, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 28 с. |
Дата публікації: | 2010 |
Дата внесення: | 7-чер-2012 |
Видавництво: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
Теми: | 8.05170107 Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Короткий огляд (реферат): | Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт випускниками факультету переробних і харчових виробництв (спеціальність 8.091706 - Технологія зберігання, переробки і консервування плодів і овочів) мають на меті представити магістранту основні вимоги щодо структури, змісту основних частин, оформлення магістерської роботи. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1693 |
Тип вмісту: | Learning Object |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Metodychni_rekondaciji_do_vykonannja_magisterskyh_robit__2010.pdf | 219,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Metodychni_rekondaciji_do_vykonannja_magisterskyh_robit_2010__COVER.png | 42,8 kB | image/png | Переглянути/відкрити | |
Metodychni_rekondaciji_do_vykonannja_magisterskyh_robit_2010.djvu | 134,24 kB | DjVu | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора