Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1693

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельнічук, Оксана Євстахівнаuk
dc.contributor.authorГащук, Олександра Ізидорівнаuk
dc.contributor.authorЮкало, Володимир Глібовичuk
dc.contributor.authorПокотило, О.С.uk
dc.contributor.authorСельський, Володимир Романовичuk
dc.date.accessioned2012-06-07T12:41:10Z-
dc.date.available2012-06-07T12:41:10Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationМельнічук О. Є. Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Г. Юкало, О. С. Покотило, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 28 с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1693-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації до виконання магістерських робіт випускниками факультету переробних і харчових виробництв (спеціальність 8.091706 - Технологія зберігання, переробки і консервування плодів і овочів) мають на меті представити магістранту основні вимоги щодо структури, змісту основних частин, оформлення магістерської роботи.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУ ім. І.Пулюяuk
dc.subject8.05170107uk
dc.subjectТехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочівuk
dc.titleМетодичні рекомендації до виконання магістерських робітuk
dc.typeLearning Objectuk
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора