Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1693
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельнічук, Оксана Євстахівна | uk |
dc.contributor.author | Гащук, Олександра Ізидорівна | uk |
dc.contributor.author | Юкало, Володимир Глібович | uk |
dc.contributor.author | Покотило, О.С. | uk |
dc.contributor.author | Сельський, Володимир Романович | uk |
dc.date.accessioned | 2012-06-07T12:41:10Z | - |
dc.date.available | 2012-06-07T12:41:10Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Мельнічук О. Є. Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Г. Юкало, О. С. Покотило, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 28 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1693 | - |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт випускниками факультету переробних і харчових виробництв (спеціальність 8.091706 - Технологія зберігання, переробки і консервування плодів і овочів) мають на меті представити магістранту основні вимоги щодо структури, змісту основних частин, оформлення магістерської роботи. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ ім. І.Пулюя | uk |
dc.subject | 8.05170107 | uk |
dc.subject | Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | uk |
dc.title | Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт | uk |
dc.type | Learning Object | uk |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Metodychni_rekondaciji_do_vykonannja_magisterskyh_robit__2010.pdf | 219,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Metodychni_rekondaciji_do_vykonannja_magisterskyh_robit_2010__COVER.png | 42,8 kB | image/png | Переглянути/відкрити | |
Metodychni_rekondaciji_do_vykonannja_magisterskyh_robit_2010.djvu | 134,24 kB | DjVu | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора