このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1693

タイトル: Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт
著者: Мельнічук, Оксана Євстахівна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Юкало, Володимир Глібович
Покотило, О.С.
Сельський, Володимир Романович
Bibliographic description (Ukraine): Мельнічук О. Є. Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Г. Юкало, О. С. Покотило, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 28 с.
発行日: 2010
Date of entry: 7-6月-2012
出版者: ТНТУ ім. І.Пулюя
キーワード: 8.05170107
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
抄録: Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт випускниками факультету переробних і харчових виробництв (спеціальність 8.091706 - Технологія зберігання, переробки і консервування плодів і овочів) мають на меті представити магістранту основні вимоги щодо структури, змісту основних частин, оформлення магістерської роботи.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1693
Content type: Learning Object
出現コレクション:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール