Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1693

Título : Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт
Autor : Мельнічук, Оксана Євстахівна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Юкало, Володимир Глібович
Покотило, О.С.
Сельський, Володимир Романович
Bibliographic description (Ukraine): Мельнічук О. Є. Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Г. Юкало, О. С. Покотило, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 28 с.
Fecha de publicación : 2010
Date of entry: 7-jun-2012
Editorial : ТНТУ ім. І.Пулюя
Palabras clave : 8.05170107
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Resumen : Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт випускниками факультету переробних і харчових виробництв (спеціальність 8.091706 - Технологія зберігання, переробки і консервування плодів і овочів) мають на меті представити магістранту основні вимоги щодо структури, змісту основних частин, оформлення магістерської роботи.
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1693
Content type: Learning Object
Aparece en las colecciones: Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

Herramientas de Administrador