กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1693
ชื่อเรื่อง: | Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт |
ผู้แต่ง: | Мельнічук, Оксана Євстахівна Гащук, Олександра Ізидорівна Юкало, Володимир Глібович Покотило, О.С. Сельський, Володимир Романович |
Bibliographic description (Ukraine): | Мельнічук О. Є. Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Г. Юкало, О. С. Покотило, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 28 с. |
วันที่เผยแพร่: | 2010 |
Date of entry: | 7-มิถ-2012 |
สำนักพิมพ์: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
คำสำคัญ: | 8.05170107 Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
บทคัดย่อ: | Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт випускниками факультету переробних і харчових виробництв (спеціальність 8.091706 - Технологія зберігання, переробки і консервування плодів і овочів) мають на меті представити магістранту основні вимоги щодо структури, змісту основних частин, оформлення магістерської роботи. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1693 |
Content type: | Learning Object |
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
---|---|---|---|---|
Metodychni_rekondaciji_do_vykonannja_magisterskyh_robit__2010.pdf | 219,99 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
Metodychni_rekondaciji_do_vykonannja_magisterskyh_robit_2010__COVER.png | 42,8 kB | image/png | ดู/เปิด | |
Metodychni_rekondaciji_do_vykonannja_magisterskyh_robit_2010.djvu | 134,24 kB | DjVu | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น
เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ