กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1693

ชื่อเรื่อง: Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт
ผู้แต่ง: Мельнічук, Оксана Євстахівна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Юкало, Володимир Глібович
Покотило, О.С.
Сельський, Володимир Романович
Bibliographic description (Ukraine): Мельнічук О. Є. Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Г. Юкало, О. С. Покотило, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 28 с.
วันที่เผยแพร่: 2010
Date of entry: 7-มิถ-2012
สำนักพิมพ์: ТНТУ ім. І.Пулюя
คำสำคัญ: 8.05170107
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
บทคัดย่อ: Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт випускниками факультету переробних і харчових виробництв (спеціальність 8.091706 - Технологія зберігання, переробки і консервування плодів і овочів) мають на меті представити магістранту основні вимоги щодо структури, змісту основних частин, оформлення магістерської роботи.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1693
Content type: Learning Object
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Metodychni_rekondaciji_do_vykonannja_magisterskyh_robit__2010.pdf219,99 kBAdobe PDFดู/เปิด
Metodychni_rekondaciji_do_vykonannja_magisterskyh_robit_2010__COVER.png42,8 kBimage/pngดู/เปิด
Metodychni_rekondaciji_do_vykonannja_magisterskyh_robit_2010.djvu134,24 kBDjVuดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น

เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ