霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1693
Title: | Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт |
Authors: | Мельнічук, Оксана Євстахівна Гащук, Олександра Ізидорівна Юкало, Володимир Глібович Покотило, О.С. Сельський, Володимир Романович |
Bibliographic description (Ukraine): | Мельнічук О. Є. Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Г. Юкало, О. С. Покотило, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 28 с. |
Issue Date: | 2010 |
Date of entry: | 7-六月-2012 |
Publisher: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
Keywords: | 8.05170107 Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Abstract: | Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт випускниками факультету переробних і харчових виробництв (спеціальність 8.091706 - Технологія зберігання, переробки і консервування плодів і овочів) мають на меті представити магістранту основні вимоги щодо структури, змісту основних частин, оформлення магістерської роботи. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1693 |
Content type: | Learning Object |
�蝷箔����: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
Metodychni_rekondaciji_do_vykonannja_magisterskyh_robit__2010.pdf | 219,99 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
Metodychni_rekondaciji_do_vykonannja_magisterskyh_robit_2010__COVER.png | 42,8 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� | |
Metodychni_rekondaciji_do_vykonannja_magisterskyh_robit_2010.djvu | 134,24 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�