Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18029

Назва: Санітарно-гігієнічні вимоги до технології доїння, первинної обробки, зберігання і транспортування молока коров’ячого сирого в молочних кооперативах
Інші назви: Ветеринарно-санітарні вимоги до технології доїння, первинної обробки, зберігання і транспортування молока коров’ячого сирого в молочних кооперативах
Автори: Кухтин, Микола Дмитрович
Перкій, Юрій Богданович
Дата публікації: 2015
Дата внесення: 4-жов-2016
УДК: 618.19
002.579.62
Теми: вимоги
санітарно-гігієнічні
молочні кооперативи
молоко коровяче
Кількість сторінок: 17
Короткий огляд (реферат): Рекомендації визначають санітарно-гігієнічні вимоги до технології доїння корів, санітарної обробки молочного обладнання, первинної обробки молока, зберігання, транспортування, організації контролю якості та безпеки у молочних кооперативах.
Опис: Санітарно-гігієнічні вимоги до технології доїння, первинної обробки, зберігання і транспортування молока коров’ячого сирого в молочних кооперативах, в подальшому “Вимоги” поширюються на всі молочні кооперативи, незалежно від форми власності та підпорядкування і визначають ветеринарно-санітарні вимоги до технології доїння корів, санітарної обробки молочного обладнання, первинної обробки молока, зберігання, транспортування, організації контролю якості та безпеки у молочних кооперативах.
Зміст: Вступ ...4 1. Сфера застосування...4 2. Нормативні посилання ...5 3. Терміни та визначення ...6 4. Ветеринарно-санітарні вимоги до тваринницьких приміщень та санітарного благоустрою території...7 5. Вимого щодо доїння корів, первинної обробки молока та доглядом за доїльним і молочним обладнанням...9 6. Контроль санітарного стану доїльного та молочного обладнання...12 7. Ветеринарно-санітарні вимоги до пунктів збору молока у молочних кооперативах...13 8. Санітарна обробка молочного посуду, інвентарю, охолоджувачів та об’єктів збірних пунктів молочних кооперативів...14 9. Організація контролю якості та безпеки молока, що надходить на пункти збору молочних кооперативів ...16 10. Ветеринарно-санітарні вимоги щодо збору та первинної обробки молока закупівельним пунктом молочного кооперативу...17 11. Прикінцеві положення...15 Додатки ...18
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18029
Перелік літератури: Закон України “Про сільськогосподарську кооперацію” N 469/97-ВР від 17 липня 1997 року зі змінами від 19.05.2011 р.
Закон України “Про кооперацію” N 1087-IV від 10 липня 2003 року зі змінами від 15.04.2014 р.
Закон України “Про молоко та молочні продукти”. N 1870-IV від 24 червня 2004 року зі змінами від 12.02.2015 р.
Закони України ”Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини”, N 2809-IV 6 вересня 2005 р.
ДСТУ 3662-97 Молоко коров’яче незбиране. Вимоги при закупівлі.
ГСТУ 46.069-2003. Молоко коров’яче незбиране первинне оброблення, зберігання і транспортування. Основні вимоги.
Постанова (ЄС) №852/2004 Європейського Парламенту та Ради від 29.04.2004р. щодо гігієни харчової продукції.
Тип вмісту: Learning Object
Other
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора