このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329| タイトル: | Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології» |
| 著者: | Юкало, Володимир Глібович Сторож, Людмила Анатоліївна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». – Тернопіль: ТНТУ, 2021. – 32 с. |
| 発行日: | 2021 |
| Submitted date: | 2021 |
| Date of entry: | 13-6月-2021 |
| Country (code): | UA |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329 |
| Content type: | Laboratory Instructions |
| 出現コレクション: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| Метод_Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу_2021.pdf | 835,12 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール