Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329
Title: Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Authors: Юкало, Володимир Глібович
Сторож, Людмила Анатоліївна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». – Тернопіль: ТНТУ, 2021. – 32 с.
Issue Date: 2021
Submitted date: 2021
Date of entry: 13-Jun-2021
Country (code): UA
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329
Content type: Laboratory Instructions
Appears in Collections:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools